.

Continua revolta din Economie! Se cere abrogarea OUG-ului

Distribuie prietenilor tai!

Se pare ca revolta din domeniul economic e departe de a se sfarsi, iar totul a inceput dupa ce Executivul a hotarat adoptarea unui OUG ce a starnit nenumarate controverse, fiind vorba despre OUG114. De data asta, a venit randul lui Ionel Danca, purtator de cuvant al liberalilor sa traga un semnal de alarma vizavi de aceasta ordonanta. Mai exact, Danca spune ca marti, de la ora 11 urmeaza a se decide soarta economiei romanesti, marti fiind ziua in care Comisia pentru buget si finante din cadrul Senatului se va reuni pentru a da votul final pe Ordonanta nr. 114.

Danca sugereaza ca trebuie emis un raport negativ pentru a se putea stopa, astfel, distrugerea economiei romanesti, acesta numind OUG114 drept o “ordonanta criminala, comparand-o cu ceebra OUG13 care a scos in strada sute de mii de oameni in februarie 2017, atunci avand loc cele mai mari proteste postdecembriste.

Pe langa faptul ca Danca numeste OUG114 “ordonanta criminala”, in aceeasi postare, acesta ii numeste pe Liviu Dragnea, Kelemen Hunor, Eugen Teodorovici, Darius Valcov si Calin Popescu Tariceanu drept “groparii economiei”, spunand ca cei 5 politcieni nu observa cum nenumarate firme din domeniul energiei, telecomunicatiilor si internetului, dar si importante banci, trag nenumarate semnale de alarma privind Ordonanta, iar responsabilii nu propun nicio masura.

Interesant:   Precizari privind programul Rabla pentru utilaje agricole

Purtatorul de cuvant al PNL a enumerat si membrii Comisiei, singurii ce pot opri aceasta Ordonanta, prin emiterea unui raport negativ, fiind vorba de 6 membri PSD, in frunte cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, un membru ALDE, in persoana lui Ilie Nita si un membru UDMR – Tanczos Barna.

In incheierea postarii sale, Danca cere cetatenilor sa trimita cat mai multe mail-uri celor 8 membri ai Comisiei cu textul “#OpritiOUG114”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.