.

Confesiunile lui Radu Albot, cel mai bun tenismen din Republica Moldova

Distribuie prietenilor tai!

Americanul Reilly Opelka face comentarii jignitoare la adresa tenismenului moldovean; cum a raspuns Radu Albot.

Cel mai bun tenismen al Republicii Moldova a sosit la Sydney, pentru cupa ATP. A stat de vorba cu jurnalistii de la The Daily Telegraph si a marturisit ca e fericit fie si doar pentru ca joaca intr-un turneu de tenis din circuitul ATP si ca nu va uita niciodata vechea sala, de lemn, unde se antrena la Chisinau. Radu Albot (30 de ani) a amintit sacrificiul facut de parintii sai, care si-au vandut apartamentul ca sa-i poata plati antrenamentele, echipamentul si deplasarile. Copiii astia din tenis nici nu-si dau seama cat sunt de norocosi. Ei au impresia ca federatia plateste tot. Dar in tari cum e tara mea, toate cheltuielile sunt platite din buzunar” – a declarat Radu Albot. El marturiseste ca acasa conditiile de antrenament sunt dificile, in Republica Moldova nu exista terenuri de calitate ca in Occident, sponsorizarile sunt foarte greu de obtinut. “Dar nu vreau sa va spun acum o poveste trista. Am facut totul prin forte proprii, ceea ce inseamna ca, daca am ajuns aici, sunt un tip puternic” – spune Radu.

Opelka, declaratii dispretuitoare la adresa jucatorului din Republica Moldova

Dar nu toti jucatorii sunt multumiti ca tenismeni din tari mici ajung la asemenea turnee. Potrivit theaustralian.com, numarul 36 mondial, americanul Reilly Opelka, afirma ca e nedrept si jalnic sa incluzi Republica Moldova intr-un turneu ATP. “Jucatorul lor numarul 1, Albot, e mult in spatele meu. Deci va fi un meci 0-0, care se termina in jumatate de ora. Nu e bine pentru tenis” – declara, dispretuitor, tenismenul american.

Radu Albot le-a spus jurnalistilor ca nu e de acord cu comentariul lui Opelka. “Cand am sa-l intalnesc, am sa-l intreb de ce face asemenea comentarii nepotrivite despre tenismeni si tari”.  

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.