.

Conducerea Serbiei: deportarea lui Djokovic e scandaloasa

Distribuie prietenilor tai!

Nole a fost deportat din AustraliaJucatorul sarb, numarul unu in lumea tenisului, a parasit Melbourne intr-un avion de linie, cu destinatia Dubai. Instanta australiana a dat castig de cauza guvernului, care i-a anulat viza pentru ca tenismenul e nevaccinat.

Dupa un proces de ore intregi, cei trei judecatori federali australieni au stabilit ca ministrul Imigratiei a fost indreptatit cand i-a anulat viza tenismenului a doua oara. Principalul argument al avocatului guvernului australian a fost ca Nole e nevaccinat si, daca ar fi lasat sa joace la Australian Open, ar da apa la moara celor care se opun vaccinarii anti-COVID. La cateva ore de la sentinta, Djokovic a parasit Australia.

Inainte de a pleca, Djokovic a dat publicitatii o declaratie in care spune ca e dezamagit de decizia instantei si a multumit tuturor sustinatorilor sai.

Cel mai mare scandal din ultimii ani

Djokovic nu a indemnat niciodata pe nimeni sa nu se vaccineze. A declarat public, in repetate randuri, ca vaccinarea e o optiune personala si asa trebuie sa ramana. Initial, a anuntat ca nu participa la primul Mare Slem al anului, dar apoi a fost invitat de organizatori. Australia cere dovada vaccinarii la intrarea in tara, dar se fac unele exceptii pentru cei trecuti prin boala. Nole a cerut viza, a prezentat adeverinta medicala ca a avut COVID in decembrie, anul trecut, si a primit viza. Doar ca la sosirea la Melbourne, in prima saptamana din ianuarie, autoritatile de frontiera l-au anuntat ca sunt nereguli cu viza si a fost retinut si dus la un hotel pentru azilanti ilegali. In timp ce sportivul era in avion, premierul australian anuntase deja ca nu garanteaza ca va fi lasat sa intre in tara. Ceea ce s-a si intamplat. Viza i-a fost anulata. Avocatii au contestat anularea vizei, iar judecatorul i-a dat dreptate lui Djokovic. Apoi, guvernul a cerut unei instante federale sa-i anuleze din nou viza.

Interesant:   Romania, din nou mentionata in afacerile dubioase facute de familia Biden

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.