.

Comisia Europeană va discuta, miercuri, despre situația statului de drept din România

Distribuie prietenilor tai!

Una dintre purtătoarele de cuvânt al Comisiei Europene, Mina Andreeva, a anunțat marți seara pe Twitter că Executivul de la Bruxelles va discuta miercuri despre situația statului de drept din România.

”Comisia Europeană trebuie să acționeze pentru a salva statul de drept. Colegiul Comisarilor va discuta mâine starea statului de drept în România”, a scris pe Twitter Mina Andreeva. Anunțul vine după ce, recent, premierul român Viorica Dăncilă și prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au avut o discuție pe tema OUG privind modificarea Codurilor penale. Tot miercuri este programată şi şedinţa Guvernului de la Bucureşti, de la ora 16:00. Ministrul Justiției Tudorel Toader a declarat că există o urgență a modificării Codurile penale, deoarece sunt multe decizii ale Curţii Constituţionale şi Directive europene care trebuie transpuse în Codul Penal și de Procedură Penală, precum confiscarea extinsă şi consolidarea prezumţiei de nevinovăţie.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.