.

Combina premium de la Samsung cu pret acceptabil

Distribuie prietenilor tai!

Samsung RB33J3830SA/EF reprezinta numele unei noi combine frigorifice de la producatorul sud-coreean ce ne ofera un aspect elegant, numeroase tehnologii, capacitate totala destul de numeroasa. Insa mai multe despre toate cele recent enumerate se vor gasi in continuarea review-ului despre aceasta combina frigorifica.

Pentru inceput, combina frigorifica de la Samsung ne ofera un aspect mai mult decat modern, avand finisaje premium, realizand dintr-un inox special care nu permite depunerea amprentelor, iar datorita design-ului, cu siguranta ca aceasta se va remarca in orice bucatarie, nedepinzand de culoarea acestuia, deoarece carcasa de culoarea metal grafit este una eleganta, in timp ce in partea superioara se regaseste un panou cu care putem controla combina, aceasta oferindu-ne un afisaj digital, in timp ce controlul se fae tactil. Din punct de vedere al dimensiunilor, putem spune ca avem un frigider destul de impunator, inaltimea sa fiind de 1.85 metri, in timp ce latimea este de aproximativ 60 centimetri. Greutatea depaseste putin 67 kilograme, in timp ce nivelul de zgomot pe care il emite aceasta combina este de 39 decibeli. De altfel, poate functiona circa 20 de ore fara curent.

Interesant:   Premiera istorica: Elon Musk anunta primul implant in creierul uman

Iar cum, cu siguranta din punct de vedere al aspectului, Samsung RB33J3830SA/EF v-a impresionat, a venit timpul sa trecem in revista cateva din dotarile acestei combine. Pentru inceput, avem la posturi un nou sistem de racire, denumit All-Around Cooling ce are ca scop sa ne ofere o racire cat mai uniforma, in timp ce temperatura combinei se va mentine constanta o perioada lunga de timp, celasi lucru fiind valabil si pentru alimentele ce urmeaza a fi depozitate in frigider. Datorita compresorului Digital Inverter ce are ca scop reglarea automata a vitezei de functionare pentru a ne oferi o racire cat mai economica si silentioasa a celor doua compartimente, combina se va putea mentine silentioasa in timpul proceselor mai dificile.

Pe langa All-Around Cooling, avem prezenta si tenologia No Frost ce nu permite formarea ghetii in frigider, mentinand o temperatura cat mai optima in intreaga combina frigorifica. Aceeasi tehnologie No Frost raceste de pana la de doua ori mai rapid decat orice alt model clasic.

Interesant:   Premiera istorica: Elon Musk anunta primul implant in creierul uman

Ca si capacitate de depozitare, combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF ne ofera un spatiu de 233 litri pentru frigider, in interiorul acestuia gasindu-se suporturi specciale pentru oua, alt suport destinat sticlelor, patru rafturi fabricate din sticla securizata, plus un sertar inchis pentru fructe si legume, alaturi de celelalte patru suporturi situate pe usa frigiderului. Congelatorul ne ofera o capacitate de 98 litri, cu o tava speciala pentru fabircarea cuburilor de gheata, trei sertare de tip Full Open Box pentru a putea depozita alimentele proaspete o perioada mai indelungata ca la frigider. Pot fi congelate pana la 12 kilograme pe zi de alimente depozitate intr-o zi. Combina face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca ne va oferi un consum de energie electrica destul de redus, undeva pana in 300 kwh/an.

Dupa toate cele enumerate mai sus, a mai ramas de mentionat doar pretul combinei frigorifice Samsung RB33J3830SA/EF. Tinand cont de toate cele enumerate mai sus, putem spune ca pretul ce variaza intre 2.100 si 2.500 lei, in functie de magazin, este unul acceptabil si bine ales.

Interesant:   Premiera istorica: Elon Musk anunta primul implant in creierul uman
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.