.

Clientii Microsoft n-au putut accesa serviciile cloud ore intregi

Distribuie prietenilor tai!

Mai multe servicii oferite de gigantul informatic Microsoft, inclusiv serviciul de mesagerie Outlook, au fost indisponibile, in toata lumea, din cauza unor probleme.

Au fost afectati clienti din America, Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu si Africa. Doar serviciile din China si platformele Microsoft pentru guverne au scapat neafectate de problemele de cloud si outlook.

Totul a plecat de la o defectiune de retea, care a intrerupt functionarea platformei cloud Azure. Aceasta are 15 milioane de clienti corporate si peste 500 de milioane de utilizatori activi. O asemenea intrerupere are impact asupra unei palete largi de servicii si creeaza un efect de domino, tinand cont ca aproape toate companiile mari din toata lumea folosesc platforma Azure.

Pe retelele sociale, mai multi utilizatori din intreaga lume s-au plans ca nu pot accesa serviciile Microsoft. ”Am ceva de lucru pe Microsoft Teams si serverele nu functioneaza in India. Va rog sa faceti ceva” – scria un utilizator pe Twitter. Potrivit site-ului de specialitate Downdetector, mai multe incidente au fost semnalate si in SUA si Europa pentru mai multe alte servicii Microsoft, de la platforma de jocuri Xbox Live, pana la reteaua sociala LinkedIn.

Interesant:   Franta intra in clubul tarilor care pot lansa drone de pe submarin

Companiile sunt din ce in ce mai dependente de platformele online si de cloud mai ales in ultimii ani cand, din cauza pandemiei, foarte multi angajati au lucrat de acasa. Iar tendinta de remote work se mentine.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.