.

Clasic, elegant, scump – Dior si-a prezentat colectia masculina pentru viitorul sezon rece

Distribuie prietenilor tai!

Mult-asteptata defilare a casei Dior a avut loc la Paris, intr-un cort gigant, inaltat chiar in mijlocul celebrei Place de la Concorde.

Nota generala pe care o propune Dior pentru toamna-iarna 2020 e data de costumele la doua randuri, cu haina cambrata si din realizate din matase ori matase combinata cu alte tesaturi. Creatorul Kim Jones a mers pe linia clasica si eleganta care face din Dior o marca a bunului gust.

Camasile, in viziunea Dior, trebuie sa fie lungi, de matase, cu imprimeu predominant cu arabescuri. In materie de culori, griul si verdele, cu toate nuantele lor, sunt vedetele viitorului sezon rece. Pardesiurile si paltoanele sunt supradimensionate si tot din materiale moi si matasoase. Sunt obligatorii manusile lungi, atat la paltoane si pardesie, cat si la sacouri. Desi vorbim despre moda masculina, din creatiile casei Dior nu lipsesc accesoriile, de regula lanturi argintii si brose argintii cu lant, prinse pe sacou sau pe trenciuri.

Pantaloni in doua culori

Nota mai extravaganta e data de pantalonii in doua culori, mai exact un crac de-o culoare si celalalt de alta culoare. Parada Dior a fost unul dintre cele mai importante evenimente mondene pariziene de la inceputul noului an. Printre invitati, David si Victoria Beckham, Robert Pattinson si Kate Moss, care a venit si cu fiica ei, Lila.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.