.

Ciolos respinge ferm colaborarea cu PSD

Distribuie prietenilor tai!

Intr-o postare pe Facebook,  copresedintele USR PLUS  a exclus varianta unei colaborari cu PSD, la care facuse aluzie liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

Copresedintele USR PLUS a scris pe reteaua de socializare ca intelege ca exista interpretari cum ca Marcel Ciolacu a declarat ca nu exclude un vot, in viitorul parlament, pentru un guvern condus de Ciolos. “Raspunsul meu e simplu. Nu ma intereseaza parerea PSD si a domnului Ciolacu, pentru ca nu avem niciun gand de a colabora politic cu acest partid, care a facut atat de mult rau Romaniei. Si, ca sa fie clar, nici nu vom avea nevoie de PSD” – a scris Ciolos, pe Facebook.

Marcel Ciolacu, presedinte PSD, a afirmat ca social-democratii se vor plasa pe primul loc la apropiatele alegeri parlamentare si ca vor negocia cu toate celelalte formatiuni, in afara de PNL, pentru a obtine o majoritate in parlament. Intr-un interviu, Ciolacu spusese ca PSD va negocia formarea unei majoritati si, in functie de ce partide vor avea reprezentanti in viitorul Parlament, PSD va intra in negocieri si discutii cu ele, mai putin cu PNL.

Interesant:   USR-istii isi aleg noul presedinte

In replica la postarea lui Ciolos, liderul PSD a precizat, tot pe Facebook, faptul ca nu i-a facut o oferta si a ironizat reactia co-presedintelui USR PLUS.

“Domnule Ciolos, vad ca v-ati repezit sa comentati un fake news. Stati linistit ! Am spus ca PSD va castiga alegerile si va desemna premierul. Ca altii s-au grabit sa va vanda iluzia unei functii de premier, asta va priveste numai pe dumneavoastra” – a scris Ciolacu pe Facebook.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.