.

Ciolos critica guvernul si ii aminteste lui Orban ce are de facut

Distribuie prietenilor tai!

Intr-o postare pe Facebook, Dacian Ciolos, liderul PLUS, isi exprima nemultumirea fata de guvernul condus de Ludovic Orban. Ciolos si alti europarlamentari s-au intalnit cu premierul la Bruxelles. Ludovic Orban a fost in vizita la Bruxelles, unde a avut intalniri la Comisia Europeana, la Consiliu si la Parlamentul European. 

Dacian Ciolos are cuvinte de apreciere fata de vizita lui Orban. “Sunt intalniri importante, pentru care l-am felicitat pe prim-ministrul Orban, pentru ca reconecteaza guvernul Romaniei la dezbateri europene esentiale despre cadrul financiar multianual al UE” – scrie Ciolos in postarea de pe Facebook.

Iata ce il nemultumeste pe Ciolos

In postarea de pe Facebook, liderul grupului Renew din Parlamentul European precizeaza ca a discutat cu Orban si despre cateva teme interne, pe care PLUS si Alianta USR PLUS le considera urgente. “Dintre prioritatile pe care le-am discutat cu premierul Orban la sfarsitul anului trecut, prea putine au fost atacate frontal de guvernul PNL” – atrage atentia Ciolos. El e nemultumit de faptul ca pana acum “s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate.” De asemenea, Ciolos il critica pe premierul Orban pentru faptul ca Sectia speciala pentru magistrati nu a fost desfiintata, iar guvernul s-a limitat la citirea unui Memorandum despre statutul acesteia, care nu are are niciun impact legislativ. O alta nemultumire a USR PLUS e faptul ca nu exista inca un calendar clar pentru desfiintarea sau impozitarea drastica a pensiilor speciale.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

Ciolos asteapta masuri urgente

Dacian Ciolos i-a atras atentia lui Orban ca sprijinul USR PLUS pentru guvernu a fost conditionat de aceste prioritati, care au fost si acceptate de premier inainte de a fi votat in Parlament. “Asteptam urgentarea luarii unor decizii in acest sens” – atrage atentia Ciolos.

Manuela

foto: Facebook Dacian Ciolos

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.