.

Ciolacu : Vlad Voiculescu e gol in suflet, dar si in cap

Distribuie prietenilor tai!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, declara ca nu intelege cum de Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, e mentinut in guvern dupa atatea gafe, cea mai recenta fiind evacuarea spitalului Foisor si transformarea lui in unitate COVID.

“Voiculescu e gol in suflet, dar si in cap” – spune Ciolacu, dupa ce ministrul Sanatatii a sugerat ca pacientii erau fericiti ca pleaca din spitalul Foisor. De asemenea, liderul PSD, il acuza pe ministrul sanatatii ca “ataca spitalele de excelenta”, intrucat transplantul pulmonar s-a pierdut, transplantul osos s-a pierdut (prin transformarea spitalului Foisor in unitate COVID) si ar exista informatii, spune Ciolacu, potrivit carora Vlad Voiculescu vrea sa evacueze si spitalul Fundeni, “deci ramanem si fara transplant de ficat”.

Soarta motiunii anti-Voiculescu depusa de PSD

Social-democratii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Vlad Voiculescu, a doua din actuala sesiune parlamentara. Marcel Ciolacu a declarat ca trecerea sau respingerea motiunii depinde de atitudinea PNL. “Asteptam sa vedem daca liderii PNL sunt ipocriti: in public cer demisia lui, iar la motiune voteaza altfel. Astept sa vad atitudinea grupului UDMR, in frunte cu vice-premierul Kelemen Hunor, daca mai e de acord sa sustina un asemenea personaj in frunta ministerului Sanatatii. Ciolos si Barna ar trebui sa-l retraga pe Vlad Voiculescu de la conducerea ministerului Sanatatii” – a declarat liderul PSD.

Interesant:   Klaus Iohannis la Summitul NATO, dupa cascadoria politica a candidaturii la sefia Aliantei

Barna: Coalitia merge mai departe, Vlad ramane la Sanatate

Vice-premierul Dan Barna a declarat, dupa sedinta de luni a coalitiei, ca nu s-a vorbit despre demisii, coalitia va continua sa functioneze, iar Vlad Voiculescu ramane sef al Sanatate. In legatura cu cele intamplate la spitalul Foisor, Barna crede ca nu a fost modalitatea cea mai fericita de a actiona, dar decizia in sine de a transforma spitalul in unitate COVID “este corecta, din punct de vedere tehnic.”

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.