.

CIA e in cautare de rusi anti-Putin

Distribuie prietenilor tai!

Agentia Centrala de Informatii  a SUA, CIA, cauta potentiali spioni, revoltati de razboiul declansat de Putin impotriva Ucrainei.

Directorul adjunct al CIA, David Marlowe, a declarat ca CIA cauta in toata lumea rusi care sunt “dezgustati” de politica lui Putin in privinta Ucrainei. Jurnalistii americani sunt de parere ca prin aceasta declaratie, CIA practic anunta ca face recrutari.

Marlowe a facut acest anunt intr-un discurs la George Mason University, in prima sa iesire publica. El detine postul de director adjunct al CIA din iunie 2021.

“Cautam in toata lumea rusi care sunt dezgustati de Putin, la fel de mult ca noi” – a declarat numarul doi din CIA.

The Wall Street Journal  noteaza ca, desi ar putea fi vorba de o bravada a CIA, un lucru e cert: ce se intampla in Ucraina, de 9 luni de zile, a intensificat razboiul spionilor in Europa.

Potrivit unor informatii de presa, CIA ar fi creat un portal pe netul intunecat, dark web, unde rusii revoltati de conducerea de la Kremlin pot posta informatii sau isi pot oferi datele de contact. “Oferim instructiuni in limba rusa despre cum pot lua legatura, in siguranta, cu CIA cei care vor ne contacteze pe fondul acestui razboi nedrept” – declara, sub protectia anonimatului, un oficial CIA, postului CBS.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Suedia a arestat un cuplu de spioni 

Intr-o operatiune ca-n filmele de actiune, autoritatile suedeze au arestat recent un cuplu de rezidenti despre care afirma ca ar fi spionat in favoarea Rusiei. Cei doi se aflau in Suedia de 10 ani, ca rezidenti, si erau de origine rusa. Se pare ca spionau pentru Rusia si pentru inca o tara, dar nu se stie care e al doilea stat. Arestarea lor s-a desfasurat intr-o maniera senzationala, cu elicoptere, trupe speciale si un asalt cu trupe de comando asupra resedintei celor doi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.