.

China: Airbus inaugurează prima sa linie de asamblare finală a elicopterelor

Distribuie prietenilor tai!

Linia de Asamblare Finală (LAF) Airbus Qingdao H135, prima linie de elicoptere construită de un producător străin în China, a fost dată în folosință miercuri în Qingdao, un oraș de coastă din estul Chinei, provincia Shandong.

Este pentru prima dată când Airbus a instalat facilități de asamblare finală a elicopterului H135 în afara Europei. Mutarea a marcat un nou capitol în cooperarea chino-europeană și extinderea parteneriatului al Airbus cu China, potrivit Airbus.

Se așteaptă ca primul elicopter din Linia de Asamblare Finală să fie lansat în a doua jumătate a anului 2019.

„China este cea mai promițătoare piață a elicopterelor din lume. Aceasta este cea mai bună modalitate prin care Airbus să abordeze angajamentul și determinarea noastră continuă de a aprofunda cooperarea cu partenerii chinezi”, a spus Marie-Agnes Veve, director general al Airbus Helicopters China.

Airbus Qingdao H135 LAF este o societate mixtă între Airbus Helicopters și United General Aviation Company. S-a înființat după un acord de cooperare semnat în 2016 între Airbus Helicopters și China în vederea achiziționării a 100 de elicoptere H135.

Interesant:   ISIS revendica atentatul sangeros de la Moscova, dar exista mari dubii ca ei ar fi in spatele atacului

Capacitatea inițială de producție anuală este de 18 elicoptere, dar această capacitate ar putea fi dublată pentru a răspunde cererii în creștere a Chinei.

Elicopterul ușor H135 cu doua motoare este un model popular al Airbus Helicopters. Acesta poate fi folosit pentru servicii medicale de urgență, misiuni de căutare și salvare, de aplicarea legii, de stingerea incendiilor, precum și pentru turism.

Până în prezent, aproximativ 1.300 de elicoptere din familia H135 sunt în funcțiune în întreaga lume, cu un total de peste 5 milioane de ore de zbor.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.