.

China a distrus probele legate de scaparea virusului din laborator ?

Distribuie prietenilor tai!

Fostul sef al serviciilor secrete externe din Marea Britanie (MI6) afirma ca, in opinia sa, China a distrus deja dovezile legate de faptul ca noul coronavirus a scapat din laboratoarele din Wuhan.

China insista vehement ca nu e sursa pandemiei, dar serviciile de informatii din Marea Britanie cred ca teoria ca virusul a fost scapat din Institutul de Virusologie din Wuhan este posibila.

Sir Richard Dearlove, fost sef al serviciilor secrete externe din Marea Britanie, crede ca ar fi foarte greu de dovedit, acum, daca in laboratoarele institutului s-au facut experimente cu coronavirusul. De asemenea, el considera ca ar fi o naivitate ca Occidentul sa creada informatiile servite de China, care, oricum, a reusit sa-si infiltreze oameni in cercurile stiintifice din strainatate.

“Nu stim exact ce s-a intamplat, dar probabil ca multe informatii si date au fost deja distruse ori au dusparut si va fi greu de dovedit, cu certitudine, daca pandemia a pornit de la un experiment” – e de parere Sir Richard Dearlove.

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

Donald Trump a fost primul care a vorbit despre vina Chinei

Fostul presedinte Donald Trump a fost primul care a vorbit despre vina Chinei in aceasta pandemie si despre ipoteza scaparii virusului din laboratoarele din Wuhan. Din motive politice insa (inclusiv electorale, ce tin de alegerile din SUA si de victoria fortata a lui Joe Biden), comunitatea stiintifica din toata lumea s-a coalizat impotriva lui, la fel si politicienii, si pana de curand discutia privind originea sintetica a virusului era luata in deradere. De altfel, si retelele de socializare au cenzurat mai bine de un an articolele referitoare la faptul ca virusul a fost creat in laborator. Au renuntat la cenzura de curand. Nimeni nu mai crede acum teoria chinezilor ca virusul provine de la lilieci si ar fi ajuns la un om printr-un animal gazda. De altfel, nici pana in ziua de azi nu s-a aflat care ar fi acest animal gazda.

Manuela

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.