.

CGMB a aprobat infiintarea unor companii munincipale pentru preluarea activitatii RADET

Distribuie prietenilor tai!

RADET este tot mai aproape de faliment asa ca Primaria Generala a Capitalei cauta solutii eficiente. De cateva zile se tot vorbeste despre un proiect care implica infiintarea a doua companii munincipale ce vor prelua activitatile celor de la RADET.

Astazi, Consiliul General al Munincipiului Bucuresti a votat pentru aprobarea acestui proiect. Au fost 37 de voturi pentru, 6 impotriva si 6 abtineri din partea celor prezenti la vot.

“Proiect de hotarare privind aprobarea infiintarii societatilor pe actiuni Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti S.A. si a Companiei Municipale Energetica Servicii Bucureşti S.A., in scopul continuarii serviciul de alimentare cu energie termic” a fost unul dintre proiectele de pe ordinea de zi din cadrul sedintei Consiliului General al Munincipiului Bucuresti.

Chiar inainte de sedinta, reprezentati ai USR Bucuresti declarau ca nu sunt de acord sa voteze pentru 3 proiecte de hotarare ale CGMB pe care in prezent le considera ilegale.

„Vom cere retragerea de pe ordinea de zi a celor trei proiecte de hotarare, unul de înfiintare a Termoenergetica, al doilea de trasferare a serviciului de termoficare si al treilea de revotare a unor proiecte care au fost deja votate anterior numai cu 50 plus 1”, a declarat Roxana Wring.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a specificat inca de la inceputul sedintei ca aceasta este cea mai buna solutie pentru situatia in care se afla RADET, companie aflata in pragul falimentului.

Gabriela Firea a mai precizat ca daca existau si alte solutii pe care expertii le aduceau in vedere, ar fi fost luate in considerare, insa momentan aceasta este singura idee salvatoare. RADET ar putea declara falimentul chiar incepand de miercuri.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.