.

Cele mai tari versiuni Call of Duty! De ce sunt atat de populare?

Cele mai tari versiuni Call of Duty
Distribuie prietenilor tai!

Call of Duty este un joc de tip shooter care a atras atentia publicului inca de la primul joc aparut, in primul rand datorita graficii sale superbe. Ulterior, acest joc s-a distins pe piata prin faptul ca a produs in continuare si alte jocuri similare ca si mod de functionare, dar mult mai avansate si respectand preferintele gamerilor. Battlelog.co prezinta cele mai tari versiuni de Call of Duty si motivele care le-au facut atat de populare.

De ce atrage Call of duty Warzone playeri la nivel global?

Call of Duty Warzone a atras cei mai multi playeri inregistrati de companie inca de la inceputul sau pe piata. Toate aspectele, de la grafica si pana la modul de joc au facut ca aceasta versiune sa fie una care a atras rapid numerosi playeri din intreaga lume.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Atunci cand acestia se deplaseaza pe o mica parte a hartii Verdansk, inainte de a incepe batalia, vor primi o arma aleatorie si in aceste scurte momente au posibilitatea de a ucide. Aceste progrese se transmit multiplayer, astfel incat un jucator sa poata fi productiv chiar si inainte ca meciul sa inceapa.

In plus, noile patchuri au venit cu unele modificari ale hartilor si echipele Infinity Ward lucreaza in permanenta pentru imbunatatirea experientei in joc. Acest lucru a facut ca Warzone sa fie unul dintre cele mai apreciate jocuri de tipul battle royale.

Un alt aspect la fel de important este reprezentat de Warzone cheats acestea fiind cele care aduc sarea si piperul, dar si cele care ajuta playerii sa evolueze mai rapid. Exista mai multe hackuri dezvoltate de firme specializate, care reusesc inca sa pacaleasca jocul si sa treaca de barierele puse de specialistii Infinity Ward. Un bun exemplu sunt acestia: https://battlelog.co/call-of-duty-warzone-hacks-cheats-aimbot/.

Cum de a devenit Modern Warfare atat de popular?

Call of Duty Modern Warfare este pe jumatate prequel si pe jumatate reporneste de la franciza Modern Warfare. Jocul are loc inainte de evenimentele din Call of Duty 4 Modern Warfare, insa este vorba despre o transformare a intregii povesti, iar dezvoltatorul Infinity Ward inca mai revizuieste evenimentele din acele jocuri pentru a le modifica si pentru a se extinde si in zona lor in functie de cum considera util.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

De asemenea, Modern Warfare este un shooter militar mai realist, care apare dupa ani buni de jocuri futuriste. In plus Infinity Ward a adaugat jocului o mecanica speciala care permite playerului sa se deplaseze si sa se lupte mai usor, facand astfel si intrarile playerului mai dramatice. In plus, jocul vine cu mai multe abilitati pasive si active si face ca jocul in echipa sa se transforme complet.

La toate acestea se adauga si gama variata de Modern Warfare hacks de pe Battlelog.co, care au rolul de a ajuta playerii sa se descurce mai bine in joc si sa castige mai usor. Chiar daca Infinity Ward s-a straduit sa tina departe hackurile, sunt inca posibilitati de cheat care reusesc sa treaca de barierele impuse de programatori.

Acestea sunt doua dintre cele mai bune versiuni de Call of Duty aparute inca de la debutul acestui joc si dovada sunt numerele uriase de playeri care le incearca si care revin in fiecare zi in joc, investind inclusiv bani reali in el.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.