.

Cele mai profitabile sporturi de pariat

image001
Distribuie prietenilor tai!

Odată ce industria pariurilor s-a dezvoltat și posibilitatile de a paria au devenit aproape nelimitate. Pariorii sunt din ce în ce mai dezorientați și de aceea rata de succes a începătorilor este din ce în ce mai mica.

Toți incepatori în acest domeniu se întreabă care este cel mai profitabil sport pe care sa parieze, crezand ca odată ce afla răspunsul totul se rezolva și ei vor castiga sume uriașe pariind pe acel sport. Dacă întrebi 10 pariori care este sportul care le aduce cel mai mult profit răspunsul va fi probabil foarte diferit.

Așadar, aflându-ne într-o perioada cu multiple de opțiuni de pariere, cu o mulțime de strategii de pariere, în care este mai ușor ca niciodată să pariezi ( la un click distanta ) pană la urma în ce sa pariem? Care este sportul cu rata cea mai mare de castig?

În cele ce urmează o sa încerc sa va răspund la aceste întrebări, analizând avantajele și dezavantajele sporturilor în care se pariaza cel frecvent, în același timp prezentandu-va și topul meu în ceea ce privește profitabilitatea unui sport la pariuri.

1. Baschetul universitar

Cu toate ca în România nu este baschetul universitar foarte dezvoltat, în America este o adevărată industrie în spate și opțiunile de pariere sunt multiple.

Cel mai mare avantaj cand vine vorba de a paria pe baschetul universitar este numărul foarte mare de meciuri, într-o saptamana ai putea avea și 500 de meciuri disponibile pentru a putea paria. În acest caz tot ce mai este nevoie de un studiu făcut cu seriozitatea și găsirea pariurilor potrivite.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Daca te decizi sa pariezi pe baschetul universitar probabil cea mai prolifica perioada este pe perioada turneului NCAA. Asta nu înseamnă ca trebuie sa pariezi doar atunci, și turnee din post sezon sunt foarte bune doar ca sumele mari se pariază în timpul NCAA.

2. Fotbalul

Foarte mulți pariori considera fotbalul cel mai profitabil sport, deoarece este foarte popular, astfel opțiunile de pariere sunt enorme.

Odată ce te decizi sa pariezi pe fotbal o sa gasesti o sumedenie de informații despre meciuri si statistici.

Un alt avantaj este constituit de existența multor materiale gratuite și sfaturi pentru începători care vor sa inceapa sa parieze pe fotbal.

Singurul dezavantaj major este faptul că fotbalul se joacă doar în anumite perioade ale anului.

3. Baschetul din NBA

Dacă ești pasionat de baschetul profesionist este un mare avantaj, intelegand foarte bine fenomenul îți va fi mai ușor sa intelegi factori implicați în stabilirea rezultatului final în baschet. Oportunitatea de a paria pe meciurile din NBA este mare, așa ca trebuie sa te apuci sa studiezi domeniul dacă nu ești familiarizat cu el pentru a nu rata aceasta oportunitate.

Cel mai important sfat pe care pot sa vi-l dau cand vine vorba de pariuri pe NBA este sa pariul din perspectiva motivatiei echipelor pentru acel meci, dar și de situația echipelor în acel moment.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

4. Tenisul

Tenisul devine din ce în ce mai popular în întreaga lume. Ascensiunea sportului duce și la o extindere a opțiunilor de pariere pentru acest sport.

Principalul avantaj pentru care ar trebui sa pariati pe tenis este existența turneelor aproape pe toata perioada anului.

Puteți folosi tenisul ca al doilea sport pe care sa pariati, ca un sport secundar, astfel încât în momentul în care sportul principal nu mai are meciuri pentru pariat atunci vei avea o rezerva.

5. Boxul

Chiar dacă și-a pierdut din popularitate în ceea ce privește pariurile, boxul este încă profitabil și oferă încă opțiuni foarte bune de pariere.

In box posibilitatile de pariere sunt destul de limitate, astfel incat va puteti concentra atenția doar pe lucrurile cu adevărat importante, nefiind distrat de multitudinea de opțiuni de pariuri ca la alte sporturi.

Și pentru box exista foarte multe informații gratuire, sfaturi și predicții, astfel cu o documentare adecvată înainte de a paria șansele de câștig vor fi crescute.

6. Cursele de cai

În fiecare zi exista oameni care castiga sume imense de pe urma pariurilor pe curse de cai. Pentru unii poate părea riscant, dar pentru cei care înțeleg foarte bine fenomenul este distractiv sa castige bani astfel.

Un sfat pentru incepatori ar fi sa pariati pe curse mari cum ar fi Triple Crown pentru a va micșora șansele de eșec. Daca doriti sa pariati pe cursele zilnice va trebui sa va documentati foarte mult și să urmăriți rezultatele zilnic.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

7. Fotbalul universitar

Un alt sport foarte puțin popular în România dar foarte popular în America este fotbalul universitar. Cand vorbim de fotbalul jucat de neprofesionisti totul pare sa fie imprevizibil, doar ca acest lucru nu poate fi un impediment atat de mare, dacă înțelegeți bine psihologia jucatorilor.

În acest sport trebuie sa fiți atenți la handicapul situațional, adică la faptul ca tinerii sunt mult mai predispuși la căderi în timpul meciului și la motivatii de răzbunare intense. Concentrati-va pe aceste aspecte și veți înțelege mai bine pariurile pe fotbalul universitar.

Acest tip de pariuri nu se va găsi la toate casele de pariuri tradiționale, deci dacă doriți sa pariati pe astfel de sporturi trebuie sa va documentati foarte bine înainte de a alege casa de pariuri. Pentru a afla toate detaliile referitoare la casele de pariuri din România, dar și o parere avizata despre ele puteți intra pe mightytips.ro.  Autorul site-ului este Constantin Mazilescu o figură marcantă în scena de pariuri sportive din România, cu o experiență desăvârșită în domeniu.

Pe langa sfaturile din acest articol va trebui sa tineti cont și de ce va place sa va uitati sau de sport sunteți pasionați, dacă sunteți pasionați de unul din cele prezentate cu atat mai bine.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.