.

Cele mai bune branduri de haine sport pentru bărbați

branduri de haine sport pentru bărbați
Distribuie prietenilor tai!

Bărbații se axează nu doar pe vestimentație de brand sau pe numele etalat de o marcă și imprimat cu ajutorul unei sigle pe un tricou, un hanorac etc. Calitatea este factorul cheie care primează și pe care ei îl iau în considerare înainte de a face o achiziție. Iar din acest punct de vedere, investiția lor în îmbrăcăminte sport pentru bărbați se află pe locul 1

Haine sport pentru bărbaţi de la branduri sonore

La antrenamentele sportive sau în viața de zi cu zi, îmbrăcămintea sport le oferă bărbaţilor posibilitatea să se miște în voie indiferent că au un stil de viață activ sau că le place să se îmbrace confortabil atunci când ies la plimbare sau la cumpărături. Iată care sunt cele mai apreciate branduri sportive de către bărbați conform celor de la TrainerSport.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

1. Adidas

Istoria brandului Adidas a început în Germania, în anul 1949. Nu a trecut mult timp și acesta a ajuns un brand de renume nu doar în rândul sportivilor, ci și al bărbaților de rând care poartă haine barbati și încălțăminte de la această companie. Adidas se descrie drept o marcă de încredere axată pe utilizarea unor materiale de calitate, cu o durabilitate sporită în timp, precum și printr-un confort desăvârșit.

2. Nike

Nici brandul Nike nu e mai prejos la capitolul haine sport pentru bărbați. Acesta a debutat în 1964 și deține printre cele mai multe vânzări la nivel global din categoria din care face parte. Este iubit de către cei care fac performanță, atât de către adolescenți, dar și de către bărbații de peste 30 ani. Au o colecție variată de haine sport moderne care îndeplinesc chiar și cele mai înalte exigențe.

3. Puma

În magazinele de îmbrăcăminte premium nu sunt trecute cu vederea nici piesele Puma care se regăsesc atât la raioanele specializate cu încălțăminte sportivă, dar și la cele de îmbrăcăminte sport pentru bărbați. Puma este o marcă de prestigiu care pune la dispoziția clienților articole ce au cucerit întregul glob prin fiabilitatea și calitatea lor.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

4. Under Armour

Bărbații moderni au pe primele locuri ale listei de cumpărături și Under Amour, un brand de asemenea cu o varietate largă de produse și accesorii exclusiviste de nelipsit din garderoba pasionaților de sport sau a celor care vor să-și exprime personalitatea apelând la articole în tendințe. Este primul brand care s-a făcut remarcat cu produse rezistente la umezeală și uzură, motiv pentru care a cucerit deja inimile a milioane de bărbați.

5. New Balance

Dacă ar fi să analizăm un top al celor mai căutate și achiziționate branduri din toate timpurile, New Balance s-ar încadra pe primele poziții. Nu este de mirare acest lucru dat fiind ergonomia pantofilor și calitatea îmbrăcămintei fabricate în America care impresionează prin cusături impecabile, materiale de top care rezistă în stil și modele variate, pentru toate gusturile.

La aceste mărci sportive se mai adaugă și Le Coq Sportif, Diadora, Champion, dar și multe alte branduri de renume. Prin urmare, bărbații adevărați știu cum să-și pună în valoare personalitatea prin stilul lor vestimentar, dar totodată aleg să investească într-o garderobă durabilă care le oferă posibilitatea de a se bucura de fiecare moment al vieții lor.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.