.

Cele mai bune 5 seriale din ultimii 10 ani

featured image
Distribuie prietenilor tai!

În ultimul deceniu, studiourile au investit sume tot mai mari pentru a produce seriale de top. Iar ascensiunea pe care platforme pe care Netflix ori HBO GO au înregistrat-o a avut la bază și astfel de seriale de top. Cele mai bune din ultimii 10 ani le poți descoperi în rândurile următoare.

  1. Game of Thrones

A avut opt sezoane de succes și este considerat cel mai scump serial creat vreodată. Cele nouă familii nobile luptă pentru Tronul de Fier și puterea asupra celor Șapte Regate. A primit nu mai puțin de 59 premii Emmy și are milioane de fani în întreaga lume, care au savurat din plin cele 73 de episoade apărute. Chiar dacă finalul i-a dezamăgit pe unii fani, din 2022 cei de la HBO au venit cu un serial derivat din Game of Thrones. Acesta se numește House of the Dragon și a fost așteptat cu mare interes.

Interesant:   Tematica Zilei Femeii din acest an

  1. Narcos

Un serial care a contribuit din plin la ascensiunea pe care Netflix a avut-o în ultimii ani. Narcos prezintă povestea narcotraficanților din Columbia. În primele două sezoane scenariul l-a vizat pe Pablo Escobar și încercarea agenților DEA de a-l prinde, într-o țară în care poliția era în mare parte coruptă, iar acesta găsea mereu câte o cale de scăpare chiar și în situații la limită. Sezonul trei a prezentat povestea cartelului Cali, condus de frații Rodriguez.

Narcos a avut un succes fenomenal, iar după apariția sa numărul turiștilor din Columbia a crescut considerabil, mai multe branduri de haine au lansat tricouri cu chipul lui Pablo Escobar sau colecții întregi și există chiar și video sloturi dedicate serialului. Cel mai apreciat dintre ele se numește chiar Narcos, a fost lansat de NetEnt în mai 2019 și a urcat rapid în top cele mai bune pacanele online. Jocul este inspirat din primele două sezoane, astfel că printre simboluri se regăsesc Pablo Escobar, dar și agenții Pena și Murphy.

Interesant:   Tematica Zilei Femeii din acest an

foto narcos slot

  1. House of Cards

Având la bază romanul cu același nume scris de Michael Dobbs, House of Cards prezintă povestea lui Francis Underwood, care are o ascensiune fulminantă în politica americană. E un serial cu multă intrigă, trădare, răzbunare, iar scenariul a fost foarte apreciat de cei care l-au urmărit. House of Cards are 6 sezoane și nu mai puțin de 73 de episoade. Interesul pentru serial a mai scăzut însă după ce Kevin Spacey a fost concediat din rolul lui Underwood și nu a mai luat parte la ultimul sezon. House of Cards este disponibil pe Netflix.

  1. La Casa de Papel

La Casa de Papel este unul dintre serialele fenomen de pe Netflix, cu milioane de fani în întreaga lume. A avut trei sezoane împărțite în 5 părți și 41 de episoade. Povestea pornește de la ideea genialului El Profesor de a aduna la un loc mai mulți oameni cu trecut infracțional pentru a comite cel mai mare jaf din istoria Spaniei. A rezultat un serial cu multă intrigă, cu răsturnări de situație și mult suspans. La Casa de Papel a devenit un fenomen mondial la nivel de life style, iar inclusiv fotbalistul Neymar a avut o apariție în el.

Interesant:   Tematica Zilei Femeii din acest an

  1. Stranger Things

Unul dintre cele mai în vogă seriale de pe Netflix. Acțiunea se petrece în perioada anilor ’80 și surprinde diverse evenimente stranii. Din sezonul trei, personajele se maturizează și apar multe răsturnări de situație. Stranger Things are patru sezoane și un număr total de 34 de episoade, recenziile fiind foarte bune. Echipa de producție a confirmat și apariția sezonului cu numărul 5, iar acesta este așteptat să apară în vara anului 2024.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.