.

Cel mai tanar miliardar din lume are doar 21 de ani

Distribuie prietenilor tai!

Cel mai tanar miliardar din lume are 21 de ani si este, de fapt, o tanara miliardara cu o influenta foarte mare in randul tinerilor. Kylie Jenner este una din membrele celebrei familii americane Kardashian.

Conform topului Forbes, Kylie Jenner a depasit in aceasta perioada pragul miliardului, datorita firmei de cosmetice pe care o detine dar si din activitatea de fotomodel. Tanara a infiintat firma in anul 2015 la care lucreaza doar 7 persoane cu norma intreaga si 5 persoane cu jumatate de norma.

Pana in prezent, Mark Zuckerberg detinea recordul pentru cel mai tanar miliardar, la 23 de ani. Fondatorul retelei de socializare Facebook a inregistrat anul trecut o scadere a averii cu aproximativ 9 miliarde de dolari, insa ramane unul din cei mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 62 miliarde de dolari.

Cel mai bogat om din lume ramane Jeff Bezos, fondatorul Amazon. El a inregistrat anul trecut o avere de 130 de miliarde de dolari, cu 19 miliarde mai mult fata de 2017.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.