.

Cel mai mare parc de realitate virtuala din Europa – Virtual Park – isi deschide portile

Distribuie prietenilor tai!

Virtual Park se afla in orasul Mouscron, din Belgia, si va fi inaugurat luni. Are 4000 metri patrati si poate primi simultan 300 de persoane. Gamerii si fanii jocurilor video, echipati cu casca de realitate virtuala pot plonja intr-o lume a senzatiilor nemaintalnite, la 360 de grade.

Jean-Louis si Frédéric Verbaert, cei doi frati care au creat acest proiect impresionant si curajos, spun ca Virtual Park nu doar ca e cel mai mare din Europa, dar ar putea fi cel mai mare din lume, tinand cont ca un parc de acest tip este in Dubai, intr-un centru comercial, dar e mai mic:  are o suprafata de 2500 de metri patrati.

Cei 4000 de metri patrati de lume virtuala de la Mouscron ofera ultimele noutati in materie de jocuri si activitati in realitatea virtuala (VR) sau in realitatea augumentata (AR). Sunt 7 lumi si 7 aventuri, cu ajutorul tehnologiei de la Virtual Park, unica in Europa.

Interesant:   5 sfaturi cum sa alegi un telefon mobil bun in 2024

Biletele pentru adulti costa intre 30 si 60 de euro, iar pentru copii de la 5 la 40 de euro, in functie de ziua saptamanii si de ora.

 

M.V.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.