.

Ce urmează pentru naționala României în acest an

imagine
Distribuie prietenilor tai!

Echipa națională de fotbal a României are un 2021 plin, în care va mai disputa nouă meciuri.

“Tricolorii” lui Mirel Rădoi au început cu stângul în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, obținând doar trei puncte în primele trei confruntări. Totuși, Mirel Rădoi a decis să rămână pe banca echipei naționale și îi va pregăti pe jucători și în următoarele meciuri.

Pentru naționala României următoarele dueluri sunt programate în luna iunie, două meciuri amicale. Mai întâi, pe 2 iunie de la ora 21:45, echipa noastră va întâlni Georgia.

Apoi, într-un duel ce se anunță foarte interesant, România va merge în Anglia pentru un meci amical de gală, programat pe 6 iunie de la ora 19:00.

După aceste două meciuri amicale, pentru echipa noastră se vor relua meciurile din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022.  După primele trei etape, clasamentul grupei J arată astfel: 1. Armenia 9 puncte, 2 Macedonia de Nord 6 puncte, 3. Germania 6 puncte, 4. România 3 puncte, 5. Islanda 3 puncte, Liechtenstein 0 puncte.

Interesant:   Fostul selecţioner al nationalei, Mirel Radoi, e noul antrenor principal al Universitatii Craiova

Având în vedere acest lucru, e creditată cu șanse mici la pariuri sportive să mai câștige grupa J, având cota 15.00, la egalitate cu Armenia. Germania e favorită, cu cota 1.12, urmată de Macedonia de Nord, cu cota 12.00. Islanda are cota 51.00, iar Liechtenstein are cota 501.00.

Lupta în preliminariile pentru Cupa Mondială 22 se reia în septembrie

Următoarele meciuri oficiale ale echipei naționale vor avea loc în luna septembrie. Mai întâi, pe 2 septembrie de la ora 21:45 vom întâlni Islanda în deplasare, pe 5 septembrie vom primi vizita Liechtenstein, iar trei zile mai târziu ne vom deplasa în Macedonia de Nord.

În cazul în care nu vom obține nouă puncte în aceste meciuri, șansele noastre de a ne califica la Cupa Mondială 2022 vor deveni practic nule.

În luna octombrie, echipa lui Rădoi va avea alte două meciuri. Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, “tricolorii” vor întâlni Germania în deplasare, iar trei zile mai târziu, de la aceeași oră, au șansa revanșei în confruntarea cu Armenia, după eșecul suferit în această primăvară, scor 3-2.

Interesant:   Fostul selecţioner al nationalei, Mirel Radoi, e noul antrenor principal al Universitatii Craiova

Preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 le vom încheia în luna noiembrie. Pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, vom primi vizita Islandei, iar trei zile mai târziu vom merge în Liechtenstein.

Conform formatului competițional, cele 10 câștigătoare de grupe din preliminarii se califică direct la Cupa Mondială. Cele 10 ocupante ale locurilor doi vor merge la play-off. Aici vor evolua și cele mai bine clasate câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor, în afara celor aflate pe primele două locuri în preliminarii. Astfel, ultimele trei echipe calificate vor fi decise în urma a doua meciuri de baraj disputate într-o singură manșă.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc între 21 noiembrie și 18 decembrie 2022.

România nu s-a mai calificat la Cupa Mondială din 1988

Echipa națională a României nu s-a mai calificat la Cupa Mondială din 1998. Atunci, echipa noastră a fost eliminată în optimile de finală de Croația, care s-a impus cu 1-0.

Interesant:   Fostul selecţioner al nationalei, Mirel Radoi, e noul antrenor principal al Universitatii Craiova

De atunci, România s-a mai calificat doar la trei ediții ale Campionatului European, în 2000, 2008 și 2016. La ultima ediție a Campionatului European, echipa noastră nu a trecut de faza grupelor.

Având în vedere startul destul de slab din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, echipa pregătită de Mirel  Rădoi are nevoie de un parcurs foarte bun în următoarele  meciuri și nu își mai permite pași greșiți.

Echipa noastră nu va participa nici la EURO 2020, după ce a pierdut barajul cu Islanda.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.