.

Ce serie de laptopuri Acer este dedicată gamingului?

high-angle-gamer-playing-laptop
Distribuie prietenilor tai!

Interesul pentru gaming a înregistrat o pantă ascendentă în ultimii 30 de ani, în ziua de azi această activitate devenind unul dintre cele mai populare hobby-uri la nivel mondial. Datorită acestei dezvoltări incredibile, numărul de jocuri, dar mai ales performanţele acestora au sporit exponenţial, în fiecare an crescând cerinţele de sistem şi bineînţeles, cererea de componente performante ce pot face faţă în meciurile single player sau în online.

Având în vedere aceste lucruri, marele producător de tehnologie Acer a lansat pe piaţă două branduri dedicate gaming-ului, oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a se bucura de titlurile preferate exact aşa cum ar trebui.

Pe pagina https://blog.acer.com/ro sunt postate constant ultimele noutăţi din lumea tech şi gaming, utilizatorii şi pasionaţii de tehnologie având astfel posibilitatea de a rămâne în permanenţă informaţi cu toate schimbările şi evoluţiile din industrie, inclusiv în ceea ce priveşte lansările de jocuri, platforme noi de gaming, trucuri de gaming şi performanţe de joc pe echipamente diverse (laptopuri, telefon etc).

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

Nitro şi Predator –  laptopuri Acer dedicate gaming-ului

Conform celor de la Acer, fiecare jucător are la dispoziţie un anumit buget, dar şi preferinţe personale atunci când vine vorba de laptopul de gaming ideal. În acest sens, Acer are sub umbrelă de produse două branduri de laptopuri special dedicate gaming-ului, acestea fiind seriile Nitro şi Predator.

Seria Nitro

Seria Nitro face parte din gama de laptopuri pentru gaming de buget. Scopul Acer pentru această serie este aceea de a oferi jucătorilor posibilitatea de a se bucura de titlurile preferate, la un preţ de achiziţie mai scăzut în comparaţie cu alte modele dedicate de pe piaţă.

Având în vedere costul mai redus, acestea au integrate componente de ultimă generaţie, dar cu o performanţă uşor mai scăzută în comparaţie cu seria Predator. Cu toate acestea, device-urile din seria Nitro se bucură de procesoare foarte puternice, fiind echipate atât cu CPU-uri Intel, cât şi AMD, placi grafice dedicate performante şi o cantitate generoasă de memorie RAM şi de stocare.

Interesant:   5 sfaturi cum sa alegi un telefon mobil bun in 2024

Design-ul exterior este şi el atractiv, modelele din seria Nitro bucurându-se de un aspect durabil, calitativ, dar mai ales captivant, lucru ce se datorează carcasei agresive, tastaturii iluminate RGB, dar şi display-ului cu margini subţiri.

Seria Predator

Laptopurile din seria Predator sunt device-uri high end din gama dedicată gaming-ului de la Acer. Acestea sunt echipate cu cele mai noi şi performante componente, fiind o alegere foarte populară printre jucătorii pasionaţi, dar şi de cei ce doresc un device care să îi ajute în activităţile de editare video şi foto.

Cu procesoare puternice din seria i7 sau i9, RAM DDR5, memorie de stocare M2, dar mai ales placi grafice NVIDIA GeForce RTX seria 4000, se poate observa cu uşurinţă faptul că laptopurile din seria Predator sunt unele dintre cele mai performante echipamente dedicate gaming-ului prezente pe piaţă.

La fel ca şi în cazul seriei Nitro, şi acestea se bucura de un design gaming – agresiv, display-uri cu o rată de reîmprospătare impresionantă ce începe de la 165 Hz, tastatura iluminată RGB şi multe alte funcţii ce vor ajuta jucătorii să se bucure de o experienţă de neegalat.

Interesant:   5 sfaturi cum sa alegi un telefon mobil bun in 2024

Din dorinţa de a pune la dispoziţia jucătorilor cele mai bune instrumente, producătorul Acer a introdus pe piaţă seriile Nitro şi Predator pentru a le oferi acestora şansa de a se bucura de lumile virtuale preferate la cele mai bune setări. Orice jucător ştie cât de importantă este performanţa în jocuri, de aceea pasionaţii aleg cu atenţie de multe ori laptopurile Acer – pentru a avea parte de victorie în fiecare meci online şi offline.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.