.

Ce semne iti arata ca ai un prieten psihopat

Distribuie prietenilor tai!

Conform studiilor, oamenii sociabili si cu multi prieteni au parte de o viata mai lunga decat cei care prefera sa isi petreaca timpul singuri, sau in grupuri restranse de prieteni. Calitatea vietii este mai mare de partea celor cu multi prieteni, dar nimeni nu garanteaza ca acei multi prieteni nu sunt de fapt niste persoane toxice ce fac parte din viata ta. Unii sunt chiar psihopati. Iata cum ii descoperi usor:

Nu respecta regulile

De regula sunt persoane mai rebele carora nu le place sa respecte regulile. Prefera sale ignore si nu le pasa ce se intampla atunci cand le incalca.

Se plictisesc repede

Acest gen de persoane cauta mereu adrenalina si activitati care sa ii mentina activi. Nu vor sa stea prea mult degeaba fiindca se plictisesc. Vor sa fie mereu provocati si de aceea fac lucruri impulsive pentru a-si testa limitele.

Interesant:   De ce s-a micsorat averea lui Elon Musk?

Sunt iresponsabili

Psihopatii nu prea stiu sa mai returneze banii la timp sau isi iau angajamente pe care nu le respecta niciodata. Renunta cu usurinta la job-uri sau relatii. Desi li se pare greu sa se maturizeze, nu vor reusi niciodata sa faca acest lucru.

Sunt manipulatori

E greu sa iti dai seama cand o persoana are astfel de probleme. Iti dau impresia ca este totul in regula. Poti ajunge sa faci lucruri de care nu credeai ca esti capabil. In caz ca ai semne de intrebare legat de o astfel de persoana, incearca sa te indepartezi de ea cat mai repede.

Le plac alimentele amare

Conform unor studii, persoanele cu dorinte sadice, masochiste si agresivitate prefera gustul amar. E bine sa fii atent si la acest mic detaliu care poate face diferenta in alegerea prietenilor tai.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.