.

Ce să porți la un eveniment formal

matei-marcu-MTWETwGtTEI-unsplash
Distribuie prietenilor tai!

În viața fiecăruia dintre noi intervin diverse evenimente la care trebuie să luăm parte. În general, invitațiile la nuntă ne surprind când ne așteptăm mai puțin. Totodată, poate fi vorba de o aniversare sau o altă ieșire formală. Oricât de entuziasmat ai fi să îi întâlnești pe cei dragi într-un cadru spectaculos, inevitabil te întrebi și ce ai putea să porți. Dacă ești ca majoritatea persoanelor, chiar și un dulap plin poate să pară că nu îți oferă destule opțiuni. În această situație începi să cauți inspirație de ținute pe internet. Totuși, este bine să ai mereu câteva elemente clasice pe care să le poți combina în funcție de ocazie. Iată câteva exemple.

Poartă încălțăminte comodă

Ținuta este importantă, dar dacă nu îți alegi încălțămintea corespunzător, s-ar putea să nu ai parte o experiență prea plăcută. În loc să îți amintești nunta prietenului ca momentul în care te-au durut picioarele și nu ai putut să te bucuri de acest moment frumos din plin, mai bine îți alegi încălțămintea în mod corespunzător.

Atât femeile cât și bărbații se pot confrunta cu această problemă. Dacă nu ești obișnuită să porți pantofi cu toc înalt sau ai avut parte de experiențe nu prea plăcute în trecut, nu ar fi indicat să te ambiționezi. Cel mai bine ar fi să iei o pereche de pantofi de rezervă. Sigur îți vei mulțimi mai târziu!

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Ieși din zona de confort

Un eveniment interesant și provocator la care ai putea lua parte este o noapte la cazinou. Deși ai impresia că poți purta orice ținută vrei, în general trebuie să ai în vedere un anumit cod vestimentar. În filme ai parte de recomandări bune, dar adeseori dacă porți o rochie sau un costum în mijlocul zilei, te vor face să fii prea elegant. Locația cazinoului este foarte importantă. În Nevada, de exemplu, poți purta o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Există și opțiunea mai simplă care implică un cazinou online, iar aceasta este cea mai convenabilă din moment ce poți purta orice tip de ținută îți dorești.

Ideea fundamentală este că un eveniment de acest tip îți pune mintea și creativitatea la încercare și te face să îți încerci lucruri pe care nu le-ai face în mod obișnuit.

Nu exagera cu accesoriile

andie-gomez-acebo-sEq4onJnWrI-unsplash

Poate ai auzit deja expresia „mai puțin este mai mult”. La fel se întâmplă și în cazul accesoriilor. Pentru a avea parte de un efect vizual plăcut, nu este necesar să porți toate accesoriile pe care le deții în același timp, din contră. Ar fi bine să îți alegi o pereche de cercei care se îmbină cu rochia purtată. La fel și în cazul inelelor sau al brățărilor.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Domnii pot purta un ceas care se potrivește cu restul ținutei, însă nici aceste accesorii nu sunt indicate în fiecare moment. Butonii merg bine la o cămașă elegantă, dar la o petrecere de zi nu sunt neapărat o piesă de rezistență.

Menține un echilibru

De cele mai multe ori un eveniment elegant implică în mod natural adoptarea unei ținute rafinate. Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau ziua celui mai bun prieten, ar fi bine să te abții de la ținutele care te fac să ieși în evidență. Cu toate acestea, ar fi bine să alegi ținute care te reprezintă și te fac să te simți bine în pielea ta.

Dacă paietele sunt în topul preferințelor tale sau dantela face parte din personalitatea ta, le poți purta fără probleme. Deși ar fi bine să nu întreci măsura. Un detaliu mic nu te va face să arăți ca în club.

Fii încrezătoare

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Nu există niciun sfat mai potrivit decât acesta. Indiferent de ținuta pe care o alegi, felul în care mergi și îi privești pe cei din jur spune multe despre tine. Încrederea poate eclipsa ușor o ținută scumpă.

Persoanele care se simt bine în pielea lor au puterea de a transmite acea energie pozitivă și celor din jur. Așadar, chiar și o ținută simplă este suficientă. O rochie pe care ai purtat-o la un alt eveniment este perfectă dacă o porți cu încredere. Tot ce trebuie să faci este să adaugi niște accesorii la fel de simple și ținuta ta este gata.

În concluzie, îmbrăcămintea pe care alegi să o porți la evenimentele din viața ta nu doar că te reprezintă, dar te și ajută să îți exprimi personalitatea.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.