.

Ce caracteristici ar trebui să aibă un laptop pentru serviciu? 3 aspecte esențiale

Ucoz2
Distribuie prietenilor tai!

Cel mai important device pentru activitatea ta profesională este versatilul laptop, eficient la prezentări online, rapoarte, research și browsing. Iată cum să-ți alegi cel mai bun laptop pentru serviciu, ca să lucrezi rapid și confortabil, iar achiziția să fie convenabilă din punct de vedere financiar.

Verifică specificațiile tehnice și ergonomice pentru un laptop business

Ia în considerare sistemul de operare (SO) pentru laptop, să fie compatibil cu cel al smartphone-ului. SO-ul trebuie să ofere funcționalități avansate, de la configurare și personalizarea interfeței, până la rapiditate în rulare și integrarea cu device-uri mobile. Verifică puterea procesorului și placa grafică. Alege laptopuri cu procesoare performante, de tip Intel Core sau AMID.

Optează pentru un laptop ergonomic, cu greutate redusă și autonomie superioară, pe baza unei baterii durabile. Alege un laptop business pe care să-l poți transporta ușor și să-l utilizezi la birou, la evenimente, în avion, când lucrezi de acasă sau din vacanță. Se recomandă modele compacte, cu design user friendly și ecrane super HD, cu rezoluții de 1920×1080 sau chiar de 2560×1600 pixeli.

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

Alege metode de plată inteligente ca să cumperi laptop avantajos

Ca să achiziționezi cel mai bun model de laptop business trebuie să utilizezi metode de plată inteligente, care să-ți ofere o gestionare mai bună a bugetului personal. Folosește cardul de cumpărături CardAvantaj, pentru a cumpăra un laptop în rate fără dobândă* de la orice retailer din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj.

Fie că mergi în showroom sau faci shopping online, beneficiezi de un număr convenabil de rate, ai acces la promoții speciale și acumulezi bonus la fiecare tranzacție comercială pe care o efectuezi prin intermediul cardului de cumpărături CardAvantaj. Cele mai cunoscute branduri de produse electronice, și IT&C sunt disponibile la eMag, Flanco, Altex, Telekom, Badadum, Media Galaxy, Evomag, E-Boda ș.a.

Dacă nu ești încă posesor de CardAvantaj, obții rapid și ușor acest card de cumpărături în rate cu dobândă zero*. Beneficiezi de emiterea gratuită a cardului și de administrare a contului fără costuri, pentru toate tranzacțiile comerciale efectuate în primul an. Te bucuri de produse și servicii în rate fără dobândă* la sute de comercianți. Primești cashback înapoi pe card, pentru extra sesiuni de shopping, oricând vrei să achiziționezi  nou la birou sau acasă.

Interesant:   5 sfaturi cum sa alegi un telefon mobil bun in 2024

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.