.

Ce cadou îi poți oferi unei femei cu ocazia unei aniversări?

Ce cadou îi poți oferi unei femei cu ocazia unei aniversări
Distribuie prietenilor tai!

Dacă se apropie aniversarea celei mai importante femei din viața ta și ești în căutarea unor idei de cadouri inedite, atunci ai ajuns unde trebuie. Știm cât de dificil poate fi să surprinzi o femeie și nu e o rușine să recunoaștem că din când în când, mai dăm greș cu cadourile – fie nu suntem atenți la mesajele subtile pe care ni le trimit (cu siguranță nu mai este un secret faptul că femeile obișnuiesc să ne spună într-un mod cât mai discret ce își doresc de ziua lor), fie am cumpărat cadoul pe ultima sută de metri (această situație este mai frecventă decât ai crede). Ca să te asiguri că anul acesta îi vei oferi cel mai frumos cadou iubitei, logodnicei sau soției tale, te poți inspira din ideile de mai jos:

Un citybreak într-o destinație cu însemnătate pentru voi

Îți mai amintești unde ați fost în prima voastră ieșire în afara orașului? Dacă aveți multe amintiri frumoase din acel oraș, îi poți face cadou un citybreak – mergeți să beți o cafea în același loc, plimbați-vă fără griji, vizitați tot ce nu ați apucat să vizitați data trecută. Este o modalitate bună de a vă reconecta cu unul dintre orașele voastre preferate și de a vă face noi amintiri. Dacă prima dată ai dus-o în calitate de iubită și între timp ți-ai dat seama că ea este femeia alături de care vrei să îți petreci toată viața, poți face pasul cel mare în locul în care i-ai spus ”Te iubesc!” cu atât de mult patos.

Interesant:   Modalități inovatoare în care vă puteți finanța următoarea experiență de cazino

O bijuterie deosebită pentru o femeie deosebită

Știm, vei spune că o bijuterie este unul dintre cele mai comune cadouri femei pe care le poți oferi. Este adevărat că cerceii, colierele sau inelele reprezintă cea mai bună opțiune de cadou atunci când nu ai nicio idee de surpriză și aniversarea se apropie cu pași repezi. Noi îți propunem să alegi o bijuterie care să o reprezinte și care să devină un obiect cu o valoare emoțională. Spre exemplu, dacă soția ta ți-a dăruit recent un copil, poți face ca această aniversare să se învârtă în jurul noului statut de mamă și să îi oferi un pandantiv cu inițiala numelui copilului sau o brățară gravată cu numele său. O simplă bijuterie se poate transforma într-un adevărat simbol dacă știi cum să o alegi.

Un cadou personalizat – o ramă foto sau un tablou cu un mesaj

Dacă ai impresia că ai epuizat toate ideile de cadouri pentru partenera ta, uite o opțiune la care sigur nu te-ai gândit: o ramă foto cu o poză de familie și un mesaj personalizat. Așa că, ia o hârtie și un pix și începe să scrii câteva cuvinte pentru persoana care ți-a fost alături la bine și la greu. Aceste cuvinte vor dăinui pe vecie, fiind gravate nu doar pe un tablou, ci și în sufletul iubitei sau soției tale. Pe ghizbi.ro vei găsi o gamă variată de cadouri personalizate la care poți apela în momentele în care te simți lipsit de inspirație. Îți spunem și un mic secret – în acest magazin nu vei găsi doar cadouri pentru femei, ci cadouri pentru medici, manageri, nași, etc.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

O piesă vestimentară sau un accesoriu pe care știi că și-l dorește

Oricât de tentant ar fi să mergi la shopping pentru ziua iubitei sau soției tale, ar fi bine să te gândești de două ori înainte. Un astfel de cadou va fi potrivit doar dacă îi cunoști gusturile și măsurile. Nu te va ierta niciodată dacă mergi acasă cu o rochie cu câteva mărimi mai mari decât poartă ea de obicei. Așa că, dacă obișnuiți să mergeți împreună prin magazine, urmărește-i reacțiile atunci când vede o anumită piesă vestimentară, o anumită geantă sau pereche de pantofi, ține minte brandul și întoarce-te singur pentru a cumpăra cadoul (sau îl poți comanda online).

Acum că ai citit toate aceste idei, parcă nu mai e atât de dificil să îți surprinzi partenera. Suntem siguri că unele dintre ele reacționează la fel de frumos la o surpriză, indiferent dacă este una potrivită sau nu. Dar de ce să nu faci un efort minim pentru a o surprinde cu adevărat și pentru a-i oferi un cadou ce va rămâne mereu în suflet și în gând?

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.