.

etoro

Care sunt beneficiile de care te bucuri cand colaborezi cu un OIREP?

Distribuie prietenilor tai!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Esti producator sau importator si cauti o solutie prin care sa te ocupi cat mai eficient de reciclarea deseurilor din plastic, fara sa pierzi foarte mult timp si, in acelasi timp sa respecti legislatia in vigoare?

Transferand responsabilitatea catre o organizatie care implementeaza obligatiile privind raspunderea extinsa a producatorului (OIREP), economisesti foarte mult timp si, in acelasi timp ai certitudinea ca deseurile vor fi gestionate in mod corect.

Colaborarea cu un OIREP, solutia ideala pentru a te ocupa de reciclarea deseurilor din plstic

Cel mai mare avantaj de care ai parte atunci cand colaborezi cu un OIREP este acela ca te poti ocupa de reciclarea deseurilor foarte usor. Este suficient sa inchei un contract bine scris cu o organizatie de specialitate, pentru ca apoi sa ai garantia ca respecti legislatia in vigoare in ceea ce priveste gestionarea deseurilor.

Ce servicii iti poate oferi un OIREP?

Printre elementele de care mai trebuie sa stii atunci cand vine vorba despre OIREP-uri se numara si faptul ca acestea se ocupa de:

 • intocmirea tuturor tipurilor de rapoarte pe care compania ta trebuie sa le transmita catre Autoritatea Nationala de Mediu;
 • respectarea termenelor limita;
 • gasirea celor mai potriviti colectori, care sa preia deseurile;
 • gestionarea unor cantitati mari de deseuri intr-un timp cat mai scurt.
Interesant:   Un tricou alb și pantaloni scurți pentru bărbați sunt ținuta perfectă! Verificați cum să le purtați!

Eviti sanctiuni costisitoare

Un alt mare beneficiu de care ai parte cand colaborezi cu un OIREP este acela ca astfel eviti sanctiunile costisitoare pe care Autoritatea Nationala de Mediu ar putea sa ti le aplice, daca nu respecti termenele limita de trimitere a rapoartelor trimestriale sau lunare privitoare la cantitatea de deseuri produsa/importata. Mai mult, daca nu respectiv legislatia in vigoare, din nou risti amenzi destul de piperate.

Tarife accesibile

Inainte de a incheia un contract cu un partener OIREP, trebuie sa stii ca poti negocia tariful pe care il platesti in functie de cantitatea de deseuri pe care organizatia sa o gestioneze. Cu cat ai nevoie ca o cantitate mai mare de deseuri sa fie valorificata, cu atat preturile pe care le suporti sunt mai mici.

Contribui activ la imbunatatirea mediului inconjurator

Dincolo de faptul ca trebuie sa respecti cadrul legislativ privind gestionarea deseurilor, atunci cand te ocupi atent de acest aspect contribui activ la imbunatatirea mediului inconjurator. Mai exact, pe termen lung te poti bucura de un aer mult mai proaspat, lipsit de elemente toxice, dar si de o apa curata!

Interesant:   5 avantaje ale folosirii de plicuri si pungi de curierat

Reprezentantii OIREP-urilor sunt mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu

Fiind foarte ocupat cu tot ce inseamna gestionarea vanzarilor, dar si administarea activiatilor de zi cu zi, cel mai probabil nu iti ramane foarte mult timp liber in care sa urmaresti toate modificarile legislative aduse normelor in vigoare. Reprezentantii OIREP-urilor te ajua si in aceasta privinta, intrucat printre altele, datoria lor este sa citeasca toate stirile referitoare la modul in care deseurile trebuie manageriate pe termen scurt.

Ecologic3rambalaje.ro iti vine in ajutor atunci cand vrei sa-ti transferi responsabilitatea privitoare la deseurile pe care le introduci pe piata. Este suficient sa folosesti datele de contact ale organizatiei pentru a comunica direct cu unul dintre reprezentatii OIREP-ului, iar apoi puteti stabili impreuna o intalnire pentru a discuta toate detaliile necesare. Cu ajutorul unei firme de mediu vei fi intotdeauna protejat in fata legii si, in acelasi timp contribui la protejarea mediului inconjurator cat mai bine cu putinta!

Interesant:   Kevin Spacey revine în film, după scandalul de agresiune sexuală

Date de contact:

E-mail: office@ecologic3rambalaje.ro

contact@ecologic3rambalaje.ro

Telefon: 0239 680 500

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.