.

etoro

Candidatul lui Macron la primaria Parisului iese din cursa din cauza unui scandal sexual

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Benjamin Griveaux, candida la primaria Parisului din partea En Marche, partidul lui Emmanuel Macron. El si-a anuntat retragerea din cursa. Totul a plecat de la aparitia pe internet si pe retelele de socializare a unor imagini cu un continut sexual explicit.

In filmare apare un barbat intr-o postura indecenta; imaginile s-au viralizat rapid, iar Griveaux a fost nevoit sa-si anunte retragerea. Au aparut si mesage atribuite lui Benjamin Griveaux (42 de ani, casatorit) si adresate unei persoane de sex feminin. Griveaux a explicat ca iese din cursa pentru primaria Parisului pentru ca vrea sa-si protejeze familia.

“Familia mea nu merita asa ceva. Nu vreau sa-mi expun familia si pe mine insumi, pentru ca aceste atacuri sunt tolerate. S-a intrecut limita” – spune fostul candidat la primaria Parisului.

Imaginile au fost postate de Petr Pavlensky, un artist rebel, aflat in Franta de 3 ani, care a declarat ca vrea “sa lupte cu ipocrizia”. El si avocatul sau ameninta ca urmeaza si alte imagini incendiare cu politicieni francezi.

Interesant:   Putin ar fi aprobat o operațiune de susținere a lui Donald Trump în 2016

Griveaux nu era printre favoriti in alegerile de luna viitoare, dar scandalul sexual este o lovitura pentru Macron insusi, tinand cont ca fostul candidat face parte din cercul de apropiati ai presedintelui.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.