.

Candidatul lui Macron la primaria Parisului iese din cursa din cauza unui scandal sexual

Distribuie prietenilor tai!

Benjamin Griveaux, candida la primaria Parisului din partea En Marche, partidul lui Emmanuel Macron. El si-a anuntat retragerea din cursa. Totul a plecat de la aparitia pe internet si pe retelele de socializare a unor imagini cu un continut sexual explicit.

In filmare apare un barbat intr-o postura indecenta; imaginile s-au viralizat rapid, iar Griveaux a fost nevoit sa-si anunte retragerea. Au aparut si mesage atribuite lui Benjamin Griveaux (42 de ani, casatorit) si adresate unei persoane de sex feminin. Griveaux a explicat ca iese din cursa pentru primaria Parisului pentru ca vrea sa-si protejeze familia.

“Familia mea nu merita asa ceva. Nu vreau sa-mi expun familia si pe mine insumi, pentru ca aceste atacuri sunt tolerate. S-a intrecut limita” – spune fostul candidat la primaria Parisului.

Imaginile au fost postate de Petr Pavlensky, un artist rebel, aflat in Franta de 3 ani, care a declarat ca vrea “sa lupte cu ipocrizia”. El si avocatul sau ameninta ca urmeaza si alte imagini incendiare cu politicieni francezi.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE

Griveaux nu era printre favoriti in alegerile de luna viitoare, dar scandalul sexual este o lovitura pentru Macron insusi, tinand cont ca fostul candidat face parte din cercul de apropiati ai presedintelui.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.