Canapele colțar – mobila fără de care nu se poate

image001
Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fie că locuința dvs. este mică sau se întinde pe mai mulți metri pătrați, există o cameră care reunește familia, rudele și prietenii. Este vorba despre camera de zi, care în ultimii ani a detronat bucătăria și a devenit inima casei. Și în ea, indiferent de forma și dimensiunea sa, locul central este ocupat de canapele – mobilierul tapițat, fără de care nu putem.

Cum să alegeți canapelele colțar în funcție de camera de zi ?

Vă oferim un aspect ușor diferit atunci când alegeți acest mobilier tapițat, care (sperăm) vă va ajuta să găsiți cel mai potrivit colțar pentru  livingul dvs..

Colțare pentru reuniuni și discuții cu prietenii

Dacă sunteți o persoană care preferă să utilizeze camera de zi pentru conversații și întâlniri plăcute cu prietenii, presupunem că este important pentru dvs. ca mobilierul tapițat să ofere confort maxim de ședere. De asemenea, este important pentru dvs., atunci când prietenii dvs. stau pe canapea, să puteți stabili un contact vizual direct unul cu celălalt.

Interesant:   Care sunt beneficiile de care te bucuri cand colaborezi cu un OIREP?

Potrivit designerilor de interior, mobilierul tapițat potrivit pentru camera dvs. de zi sunt modelele liniare (canapele clasice cu trei locuri și cotiere). Așezați-le unul față de celălalt, completați-le cu unul sau două fotolii și veți avea un loc minunat unde puteți vorbi mult și plăcut cu prietenii.

Și dacă doriți să aveți și mai multe locuri și să vă faceți oaspeții să se simtă și mai plăcut și mai confortabil, puteți opta pentru unul dintre modelele stilate și elegante de Canapele Coltar . Acest tip de mobilier tapițat nu este doar foarte confortabil, ci forma acestuia permite celor care stau pe el să aibă contact vizual direct, ceea ce sporește dorința de conversație.

Colțare pentru relaxare

Dacă camera de zi este camera în care îți place să petreci fiecare minut liber pe care îl ai, atunci ai nevoie de mobilier tapițat pentru relaxare. Canapelele ideale pentru dvs. au o formă ergonomică, cotiere și spătar moale, care oferă un sprijin bun pentru spate și gât și, dacă este posibil, suport confortabil pentru picioare

Interesant:   Fa-ti cumparaturile mai usor

O alegere excelentă pentru relaxare de calitate sunt modelele care au caracteristici suplimentare, cum ar fi extensia scaunelor, transformându-le în șezlonguri confortabile, sau canapele cu funcții precum suporturi pentru laptopuri, loc pentru încărcarea telefoanelor și alte funcții suplimentare pentru a vă face odihna și mai completă.

În acest caz, sunteți norocoși, deoarece pe piață puteți găsi o gamă largă de mobilier tapițat care vă poate oferi confortul și relaxarea necesară. Astfel de tipuri sunt, de exemplu, canapelele colțare extrem de populare (și foarte confortabile), precum și mobilierul tapițat modular, care vă permite să configurați elementele  în modul cel mai convenabil pentru dvs. și familia dumneavoastră. Ambele tipuri de canapele oferă suficiente locuri și posibilitatea de a vă întinde confortabil în weekend și de a vă bucura de o odihnă binemeritată în fața televizorului.

image002

Colțar cu funcție “somn”

Dacă utilizați camera de zi atât ca loc de odihnă, cât și ca zonă de dormit sau nu aveți un dormitor suplimentar pentru oaspeți, mobilierul tapițat cu mecanisme de extensie este o alegere potrivită. Vestea bună este că puteți găsi modele cu funcție „somn” printre toate tipurile de canapele disponibile în magazine. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți modelul potrivit de colțar și să decideți dacă mecanismul de extensie va satisface nevoile dvs.

Interesant:   O gamă largă de cărucioare pentru bebeluși - un avantaj sau un dezavantaj pentru părinți?

În prezent, una dintre cele mai vândute și mai căutate canapele cu funcție de „somn” este modelul colțar, întrucât oferă atât confortul dorit în timpul zilei, cât și confortul în timpul somnului. Mecanismele lor de extindere sunt cât se poate de simple și pentru a transforma canapeaua într-un pat, trebuie doar să trageți o singură parte. În plus, acest tip de mobilier tapițat nu numai că se transformă într-un pat dublu mare în câteva secunde, dar oferă și un spațiu generos de depozitare pentru lenjeria de pat, articole de îmbrăcăminte .

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.