.

CAN-AM MAVERICK X3 X mr TURBO RR văpoartă la următorulnivelîn off road

image001
Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Can-Am Maverick X MR Turbo RR este un side-by-side cu ADN sportiv capabil să sfideze provocările terenurilor off road dificile. Se bazează pe un motor turbo 195 CP, Rotax ACE, 3 cilindri, de vârf în industrie, care vine prevăzut cu filtre de aer și evacuare amplasate strategic, la care se adaugă un intercooler integrat și transmisia QRS-X de ultimă oră. Modelul de SXS 900cc de față dispune standard de servodirecție DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) și sistem de control al accelerației iTC (Intelligent Throttle Control). Diferențialul frontal blocabil cu Smart-Lok alături de tracțiunea selectabilă 2WD/4WD și 4WD MUD/4WD TRAIL vin în completarea colecției standard de echipamente. Modelele side-by-side Can-Am Bombardier sunt disponibile în oferta ATVRom Harghita la prețuri competitive!

Maverick X MR Turbo RR se remarcă printr-un design actualizat, oferă o poziție joasă de pilotare și cockpit Ergo-lok, spațios și confortabil, dotat cu scaune care pot fi ajustate în 4 moduri.

Interesant:   5 motociclete Husqvarna pentru cei mai tineri pasionați de motocross

O altă caracteristică de top o reprezintă, la nivel de suspensii, dotarea cu braț dublu în A pe față, lungimea cursei de 559 mm și cu amortizoare FOX 2.5 PODIUM piggyback reglabile. Pe spate, acest side-by-side sport vine echipat cu suspensie TTX și amortizoare FOX 2.5 PODIUM piggyback ajustabile.

Pachetul standard mai aduce un troliu 2041 kg, util și deosebit de practic în momentele dificile pe traseu, plus o bară de protecție față foarte rezistentă și cârlige de remorcare pe față și pe spate. Rezervorul oferă capacitate de 40 litri. Luminile cu LED ajută la obținerea unei vizibilități excelente în turele după apusul soarelui și conturează un aer agresiv. Portbagajul oferă capacitate de 91 kg. Pilotul poate să integreze cu ușurință multiple accesorii LinQ, în funcție de necesități și preferințe. Lista de dotări continuă: capacitate de stocare de 9.4 litri – compartiment pentru mănuși (6.2 L), consolă (2.8 L), spațiu pentru pahare (0,4 L). Instrumentarul de bord cu afișaj digital 7.6 inch facilitează o comunicare perfectă rider – vehicul, oferind acces fără probleme la datele necesare unei experiențe de pilotare la standarde înalte. Pachetul X MR Turbo RR aduce următoarele: snorkel, jante aluminiu 14-inch beadlock, anvelope 30-inch Cryptid, grafică X. Vehiculul se distinge prin schema de culoare atractivă pe verde cu negru (Iron Gray & Manta Green / Turbo RR).

Interesant:   5 motociclete Husqvarna pentru cei mai tineri pasionați de motocross
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.