.

Can-Am Commander XT 1000R, un side-by-side de ultimă oră pentru recreație în off road

image001
Distribuie prietenilor tai!

SxS-ul Can-Am Commander XT 1000R reprezintă o alegere inspirată de vehicul 4×4 de teren pentru pasionații distracției pe drumuri off road. După o perioadă în care a lipsit din lineup-ul producătorului canadian, acest model a revenit pe piață cu o serie de update-uri la nivel de design, în materie de dotări și motorizare, bazându-se pe experiența acumulată în zece ani de cercetare și dezvoltare. ATVRom Arad pune la dispoziția celor interesați întreaga gamă de vehicule Bombardier, ATV și SxS, alături de o paletă largă de echipamente pentru rideri și accesorii.

Can-Am Commander este opțiunea perfectă de vehicul side-by-side sport pentru distracție, dar și pentru sarcini utilitare. Se caracterizează printr-o mare versatilitate și beneficiază de un design rafinat, adus la standardele prezentului.

Noul Commander XT 1000R este compatibil cu sistemul LinQ, devenind ușor de personalizat în funcție de necesități și preferințe. Este de folos atunci când doriți să transportați unelte, echipamente de vânătoare și echipamente pentru camping. SxS-ul Can-Am Commander XT dispune de o listă bogată de featuri integrate și accesorii intuitive. Permite atașarea unui portbagaj pe acoperiș (Adventure Roof Rack), cutii modulare LinQ sau un Cargo Rack.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

Garda la sol înălțată favorizează pilotarea pe orice teren off road, indiferent de condițiile de vreme. Nu există nicio sarcină pe care noul Commander XT să nu o poată duce la capăt, de la înlăturarea zăpezii și până la transportul de lemne sau remorcarea diverselor încărcături.

Toate modelele din lineup-ul Can-Am Commander oferă capacitate de remorcare 907.2 kg și excelează la capacitatea cargo. Interiorul cabinei a fost proiectat să vină în ajutorul riderului, oferind spațiu, confort și utilitate. Cockpitul este modern dotat și oferă funcționalitate. Varianta XT beneficiază de acoperiș sport, portiere premium, scut de protecție complet.

Can-Am Commander este un vehicul 4×4 de teren extrem de versatil. Oferă spațiu de depozitare standard și include dotarea cu 650W magneto pentru upgrade-uri electrice – stereo, pluguri, lumini și multe altele. Setup-ul la nivel de suspensii este unul inovator și contribuie la o manevrabilitate excelentă indiferent de condițiile la pilotare. Geometrie optimizată, suspensie față cu braț dublu în A și basculă, suspensie spate TTA pentru stabilitate îmbunătățită.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Lista de dotări standard continuă cu sistemul antifurt Digitally Encoded Security System ce garantează securitate de top. Tehnologia cu chip criptat permite reprogramarea cheii pentru utilizarea de către piloții începători.

Motorul performant Rotax vine cuplat la o cutie automată CVT cu răspuns rapid (Quick Response System X CVT) și flux ridicat de aer și cu protecție electronică pentru curea. Pilotul poate opta pentru modurile de tracțiune selectabile Turf, 2WD și 4WD cu diferențial autoblocabil Visco-Lok QE pe față.

Spațiul de stocare interior oferă o capacitate totală de 27.56 litri și include compartiment pentru mănuși, suporturi pentru pahare, consolă centrală, compartiment lateral (pe partea pasagerului).

Can-Am Commander XT vine echipat cu anvelope all-terrain XPS, special create și testate în fabrică. Toate variantele XT beneficiază de instrumentar de bord modern cu afișaj digital LCD 7.6 inch.

image003

Riderul va aborda cu încredere orice provocare ivită pe traseu, având la dispoziție servodirecția Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS). Suma caracteristicilor tehnice impresionante și colecția de dotări moderne recomandă SxS-ul Can-Am Commander XT tuturor piloților pasionați, veterani sau începători. Commander XT 1000R este disponibil cu opțiunile de culoare: albastru, negru și camuflaj.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.