.

Campanie mondiala pentru a-l lasa pe Bezos in spatiu. Definitiv.

Distribuie prietenilor tai!

Peste 130.000 de persoane au semnat o petitie online prin care se cere ca mega miliardarul american Jeff Bezos sa nu mai fie lasat sa se intoarca pe pamant.

Fondatorul Amazon va zbura in spatiu pe 20 iulie, fiind primul zbor cu pasageri al companiei sale aeronautice, Blue Origin.

“Vreau sa plec in acest zbor pentru ca e un lucru pe care mi l-am dorit toata viata” – afirma Bezos, intr-un clip video postat pe contul sau de Instagram.

Imediat dupa ce s-a anuntat odiseea spatiala a lui Bezos, in mediul virtual au fost lansate mai multe petitii care cer ca omul de afaceri american sa ramana in spatiu definitiv. Cele mai multe semnaturi sunt pe site-ul change. org, acolo unde oricine poate lansa o campanie de semnaturi pentru orice fel de petitie, indiferent de cat e de traznita. Pana acum, petitia anti Bezos a strans aproape 133.000 de semnaturi.  Semnatarii cer ca lui Bezos sa nu i se mai dea voie sa revina pe Terra. “Miliardarii nu au ce cauta pe pamant sau in spatiu, dar daca vor sa zboare in spatiu, sa ramana acolo” – scrie initiatorul petitiei, Ric G, care se revendica a fi un sustinator al proletariatului. Printre comentariile semnatarilor pot fi vazute opinii ca : “intoarcerea pe Pamant e un privilegiu, nu un drept”, si “Pamantul nu doreste oameni ca Jeff, Bill, Elon sau alti asemenea miliardari”.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Semnatarii, ca si initiatorul petitiei, stiu foarte bine ca e un demers pur simbolic si ca singurul succes al petitiei ar fi un eventual numar mare de semnatari. Potrivit change.org, o petitie de succes e considerata cea care strange peste 150.000 de semnaturi. Petitia care cere abandonarea lui Bezos in spatiu mai are putin si atinge culmile succesului…

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.