.

Cadouri perfecte pentru adolescenti de Craciun

ucoz
Distribuie prietenilor tai!

Să poți găsi cadoul perfect pentru adolescentul familiei cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă nu este o misiune prea ușoară. Uneori ai impresia că nimic nu îl mulțumește, și parcă mai mereu te simți precum în fața unui examinator dur. Da, e clar, în doar câteva cuvinte: e greu, nu glumă. Cu toate acestea, nu este chiar atât de dificil, dacă stai și te gândești câteva clipe. Pentru a-ți fi mai ușor, avem chiar și câteva sugestii.

Cadouri gourmet

Sunt destui adolescenții fascinați de arta culinară, așa că le poți oferi în dar cosuri Craciun pline cu produse gourmet. Vor adora să experimenteze, așa că le poți arăta că le ești alături și le înțelegi pasiunea. Poți crea singur un astfel de dar, sau poți apela la acele cosuri cadou de pe GiftIdea gata asamblate și pe care trebuie doar să le comanzi de la anumite site-uri specializate.

37-Thank-you-574x431

Cărți

Pentru adolescentul care adoră să citească, o carte bună va fi mereu cadoul perfect. Sau, dacă vrei ceva care să fie cu adevărat pe gustul său, un E-Book este exact ceea ce ai nevoie pentru a fi cel mai ”cool” părinte. Ce-i drept, este ceva mai scump, dar merită fiecare bănuț.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Decorațiuni speciale

Chiar dacă nu crezi, și adolescenții adoră decorațiunile, cu condiția să fie ceva mai speciale. Până la urmă, nu mai este nici copil, dar nu a devenit nici maturul de mai târziu. Prin urmare, niște lămpi decorative cu un design aparte, eventual niște ghivece de flori fabricate invers ar putea să îl atragă destul de mult.

Artă. Da, și muzică

Ce iubesc adolescenții din toată inima? Arta, iar muzica are un loc special în inima lor. Așadar, vezi care sunt pasiunile rebelului familiei și oferă-i acel cadou care să îl facă să înțeleagă că nu ești prea ”puriu” pentru a discuta cu tine despre ceea ce îi face plăcere.

Produse de îngrijire personală

Aspectul fizic este foarte important pentru adolescenți, la fel și felul în care sunt percepuți de către cei din jur. Asta nu înseamnă să îi cumperi obiecte vestimentare, pentru că sigur nu vei găsi ceva pe placul lui. Mai bine atrage-i atenția cu niște produse de îngrijire personală de foarte bună calitate.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Mici atenții simpatice

Adolescența este o perioadă destul de dificilă, așa că poate fi destul de greu să reușești să-ți impresionezi rebelul familiei cu un cadou pe placul lui. Dacă nu găsești nimic care să pară că i se potrivește, alege un cadou care îi arată că vezi deja în el ”omul mare” care își dorește să devină. Prin urmare, pentru fete s-ar potrivi de minune o cutie de bijuterii, în care să își ascundă micile comori, iar băieților, un set de bărbierit, de foarte bună calitate, îl va impresiona cu siguranță.

Gadget-uri

Încă o idee de cadou pe care adolescentul tău cel neînțeles de nimeni – uneori nici chiar de el însuși, o va adora din tot sufletul: gadget-urile. Din fericire, găsești multe surse de inspirație pe Internet, sau îl poți provoca pe el să îți spună ce și-ar dori, pentru a vedea dacă nu cumva reușești să îl surprinzi plăcut. Cert este că ai de unde alege, așa că s-ar putea ca lucrurile să fie ceva mai simple aici.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Adolescența este o perioadă dificilă, așa că este nevoie de multă răbdare din partea ta, să îi fii alături fără să dai impresia că îl controlezi, și pe cât posibil, să vadă în tine și un prieten, nu numai părintele. Profită de perioada Crăciunului pentru a-i demonstra, încă o dată, că Sărbătorile de Iarnă sunt pentru a fi petrecute în familie. Bine, măcar prima zi, pentru că apoi poate să plece la ce party vrea.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.