.

etoro

Bye, Orlando

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale, intr-o interventie la Antena 3, televiziunea favorita a PSD. „ M-am decis. Nu”, a declarat Eugen Teodorovici. Marti, in Biroul Politic National al PSD, social-democratii isi vor desemna candidatul pentru prezidentialele din toamna. Teodorovici a spus ca va vota si el in cursa interna, in functie de ce candidaturi raman. Deocamdata, sunt inscrisi secretarul general PSD, Mihai Fifor, deputatul Liviu Plesoianu si senatorul Serban Nicolae. Niciunul dintre ei insa nu are sanse sa obtina nominalizarea din partea PSD.

Duel Dancila-Firea

Premierul Viorica Dancila nu exclude sa candideze ea insasi la prezidentiale. Spune ca, daca partidul ii cere, nu va da inapoi si va candida. Are insa un rival puternic, pe primarul general Gabriela Firea, care a declarat ca, daca partidul nu o va sustine, ar putea candida din afara PSD. Luna viitoare, la congresul PSD are loc validarea candidatului in cursa pentru Cotroceni.

Teodorovici, comisar european ?

Odata cu anuntarea retragerii din cursa pentru a deveni candidatul PSD in alegerile prezidentiale, s-au inmultit zvonurile ca Teodorovici vizeaza postul de comisar european din partea Romaniei. Desi alte tari au anuntat pe cine vor sa trimita la Bruxelles si ce portofolii vizeaza, guvernul Dancila nu a dezvaluit inca daca a trimis lista cu cele doua nume cerute de viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Lyen. Potrivit presei europene, von der Lyen a cerut tuturor capitalelor doua nume – un barbat si o femeie – urmand ca ea sa decida pe cine cheama la interviu.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.