.

Bobi, cel mai batran caine din lume

Distribuie prietenilor tai!

Se numeste Bobi si recent a implinit 30 de ani si 266 de zile ! Astfel, Bobi intra in Cartea Recordurilor, fiind campion la longevitate. Nu exista in istorie vreo informatie despre un caine care sa fi trait atat de mult.

Speranta de viata a prietenilor nostri a crescut in ultimii ani. In medie, un caine traieste 11 ani. Ceva mai mult cei de talie mica si ceva mai putin cei de talie mare.

Bobi este un Rafeiro do Alentejo, rasa portugheza de caini de paza. Speranta de viata a cainilor din aceasta rasa e de 12-14 ani. Bobi e atipic. Asa ca a intrat in Cartea Recordurilor, Guinness World Book, fiind cel mai batran caine din lume: a implinit recent 30 de ani si 266 de zile.

Povestea lui Bobi e incredibila. Doar printr-o minune a scapat cu viata, pentru ca stapana mamei lui a omorat toti puii, imediat dupa nastere. Asa era pe-atunci in Portugalia, puii nedoriti erau trimisi rapid pe lumea cealalta. De-abia dupa cateva zile, stapana si-a dat seama ca uitase un pui. Pe Bobi. Daca tot l-a uitat, femeia si-a dat seama ca e un semn si l-a pastrat.

Interesant:   Black Friday 2023 la Sizeer – incaltaminte si imbracaminte care merita achizitionate in acest an

Secretul longevitatii lui Bobi

Familia spune ca secretul longevitatii e hrana sanatoasa si viata linistita, in aer liber. Bobi l-a detronat pe Bluey, un bouvier Australian, care a murit la 29 de ani si 5 luni. Dar si pe Spike, un chihuahua care, la 23 de ani, avea titlul de cel mai batran caine din lume.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.