.

BlueAir zboară de la Iași pe Heathrow din Londra

Distribuie prietenilor tai!

Blue Air lansează primul serviciu ultra low-cost direct între Iaşi şi Londra Heathrow Terminalul 2, introducând trei zboruri pe săptămână începând cu 18 mai 2021, a anunţat compania.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 9,99 euro/segment, şi toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

“Blue Air va conecta Iaşiul cu 14 noi destinaţii interne şi internaţionale, prin introducerea de zboruri directe către Londra Heathrow şi Bucureşti Otopeni şi oferind 12 zboruri de conexiune din Iaşi prin hub-ul său din Bucureşti în cadrul Orarului de Vară 2021. Pentru a marca acest reper important pentru clienţii săi din regiunea Iaşi, Blue Air lansează campania ‘Iaşiul zboară cu Blue Air’, oferind o reducere de 35% astăzi şi în weekend la toate zborurile de la/către Iaşi (inclusiv zborurile de conexiune)”, se arată într-un comunicat al companiei.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Iaşi sunt: Londra – Heathrow (direct), Bucureşti (direct), Amsterdam (1 oprire), Atena (1 oprire), Bruxelles (1 oprire), Cluj Napoca (1 oprire), Larnaca (1 oprire), Madrid (1 oprire), Milano – Linate (1 oprire), Munchen (1 oprire), Paris – Charles de Gaulle (1 oprire), Roma (1 oprire), Stuttgart (1 oprire) şi Timişoara (1 oprire).

Interesant:   Cum recuperezi datorii de la debitorii rău-platnici?

Marți, joi și sâmbătă

Începând cu 18 mai 2021, Blue Air va opera zborurile între Iaşi şi Londra Heathrow în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cu plecare la 18:20 (Iaşi) şi sosire la 19:35 (Londra) şi retur cu plecare din Londra la 20:25 şi sosire la Iaşi, la 01:30.

“Suntem încântaţi să anunţăm primul serviciu low-cost direct de la Iaşi la Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa şi din lume, şi să oferim clienţilor noştri din Iaşi legături eficiente cu 14 destinaţii cheie interne şi internaţionale. Lansarea serviciului nostru către Heathrow reprezintă rezultatul sprijinului remarcabil din partea Consiliului Judeţean Iaşi şi marchează începutul extinderii Blue Air de la Aeroportul Iaşi în beneficiul clienţilor noştri, care se pot baza acum pe soluţii de călătorie mai bune la preţuri accesibile”, a afirmat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.