.

Blonda de la Cotroceni va fi extradata in Romania

Distribuie prietenilor tai!

Instanta din Bulgaria a decis ca Elena Udrea sa fie extradata in Romania, unde are de ispasit o condamnare de 6 ani inchisoare in dosarul Gala Bute.

Candva era printre cei mai puternici oameni din Romania, Elena Udrea a esuat in incercarile ei de a convinge justitia bulgara sa nu o trimita acasa, in Romania. Judecatorii Curtii de Apel din Sofia au decis extradarea ei in Romania. Udrea a fost prinsa la inceputul lui aprilie in timp ce incerca sa treaca din Bulgaria in Grecia, prin punctul de frontiera terestra de la Kulata. Pe numele ei fusese emis mandat european de arestare.

Dupa ce instanta de apel s-a pronuntat si Udrea a aflat ca va fi extradata in Romania, ea s-a plans jurnalistilor, pe holurile Curtii de Apel din Sofia, avand mainile incatusate, ca pentru ea nu exista justitie nici in Romania, nici in Bulgaria. In plus, “blonda de la Cotroceni” ameninta ca va face dezvaluiri incendiare. “O sa am un mesaj zilele urmatoare pentru cei care au facut presiuni asupra judecatorilor, dar si pentru judecatorii care au acceptat aceste presiuni” – avertizeaza Udrea. Si, ca si pana acum, Udrea a incercat sa impresioneze cu copilul. Le-a spus jurnalistilor ca nu poate sa-i explice fetitei ei ce se intampla, insa o va minti ca nu poate veni acasa, pentru ca are ceva de facut.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

Instanta din Bulgaria a dispus punerea in executare a mandatului european emis pe numele Elenei Udrea si extradarea in România, decizia fiind definitiva.

Fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a comis infractiuni in timpul mandatului sau de ministru, intre 2009 si 2012, obtinand mita de peste 12 milioane de lei si 1,1 milioane de euro de la mai multe companii. Curtea Suprema de la Bucureşti a gasit-o pe Udrea vinovata de organizarea ilegala a unei gale de box pe cheltuiala statului pentru a-si imbunătaţi imaginea inaintea alegerilor parlamentare din 2012.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.