.

Bill Gates face ordine in farfuriile oamenilor

Distribuie prietenilor tai!

Miliardarul a declarat ca tarile civilizate ar trebui sa consume exclusiv carne sintetica de vita pentru a salva planeta. Gates spune ca vacile polueaza prin emisiile de gaz metan, provenite de la bacteriile din sistemul digestiv, implicate in digerarea ierbii.

O alta declaratie controversata a fondatorului Microsoft s-a viralizat pe internet. Bill Gates – care se ocupa de la vaccinuri, pana la protejarea planetei si surse alternative de hrana – a declarat, recent, intr-un interviu cu Technology Review, ca, dupa parerea lui, tarile prospere ar trebui sa lupte impotriva schimbarilor climatice consumand numai produse din carne vegetala in loc de carne de vita. Gates a scris o noua carte, Cum sa evitam un dezastru climatic, in care militeaza pentru consumul, in proportie de suta la suta, de carne sintetica.

Gates ne promite ca o sa ne obisnuim cu gustul

In interviul amintit, controversatul miliardar si filantrop da asigurari oamenilor ca se vor obisnui cu diferenta de gust dintre carnea de vita si carnea sintetica. „Cu timpul, vor face carnea artificiala chiar mai gustoasa” – ne incurajeaza Bill Gates. Miliardarul spune ca guvernele ar trebui sa instituie reguli clare privind consumul de carne de vita, astfel incat sa se schimbe obiceiurile alimentare ale oamenilor. El recunoaste insa ca o asemenea abordare e extrem de nepopulara. „E greu sa le spui oamenilor ca nu mai au voie sa manance carne de vita, e o abordare extrem de nepopulara din punct de vedere politic”.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.