.

Biden, un cadavru politic

Distribuie prietenilor tai!

Duelul televizat a fost un dezastru pentru presedintele Joe Biden. Inclusiv presa de casa a democratilor ii cere sa renunte la cursa pentru un nou mandat la Casa Alba.

In prima dezbatere televizata din actuala campanie, Biden a fost incoerent, parea pierdut si confuz. A dat multe raspunsuri din care practic nu se intelegea nimic. “..Am putea să stergem datoria pe care a făcut-o…să ne asigurăm că toate lucrurile pe care trebuie să le facem… îngrijirea copiilor, a bătrânilor, consolidarea asigurărilor medicale, să ne asigurăm că fiecare pacient… pentru ceea ce am făcut cu COVID…scuzati-mă, să putem gestiona tot ce…uitati, să rezolvăm Medicare…” – a spus Biden, la un moment dat. La aceasta insiruire ilogica de cuvinte, replica lui Trump a venit imediat: Nu ştiu ce spune, mai ales la finalul frazei. Dar cred că nici el nu ştie.

Desi s-a pregatit o saptamana pentru aceasta dezbatere, intr o vila retrasa din munti, Biden a fost jalnic. O recunosc inclusiv democratii. Presa centrala americana, care l-a sustinut pe Biden pana in panzele albe, s-a mobilizat pentru a-i cere sa renunte la cursa.  “Am urmărit dezbaterea Biden-Trump și mi-a venit să plâng. Nu-mi amintesc să fi trăit un moment atât de deplorabil în politica americană, în campaniile prezidențiale. Asta pentru că ni s-a dezvăluit un lucru: Joe Biden e un om bun și un bun președinte, dar nu are ce să caute într-o campanie de realegere” – scria editorialistul de la The New York Times, publicatie extrem de apropiata de partidul Democrat.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Initial, democratii au incercat sa-l scuze pe presedinte: au spus ca e racit si din acest motiv a avut o prestatie atat de slaba. Insa foarte rapid au renuntat. Neoficial, e panica in randul democratilor. Cu un asemenea candidat, Donald Trump are victoria asigurata la algerile din noiembrie.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.