.

Bicicletele electrice Fantic din gama eMTB Downhill, rapide ca vântul

image001
Distribuie prietenilor tai!

Line-up-ul E-MTB Downhill dezvoltat de Fantic este conceput special pentru coborâri agresive și trasee foarte abrupte. Gama include două modele performante, Race și Factory, ambele cu o lungime a cursei de 200 mm, pentru a servi la absorbția maximă a șocurilor. Aceste biciclete electrice se adresează pasionaților sportului care caută să își valorifice potențialul și doresc să beneficieze de performanță ridicată. Modelele pentru Downhill din seria producătorului italian sunt ușoare, dar, în același timp, robuste și promit eficiență excelentă la pilotare alături de o viteză incredibilă. Cei interesați vor descoperi biciclete electrice Fantic de ultimă generație, pentru stradă (trekking), pentru downhill, trail, all mountain și enduro sau alte discipline. Specialiștii noștri vă oferă gratuit consiliere în alegerea de echipamente bike potrivite pentru dumneavoastră.

Fantic XXF 2.0 Factory se remarcă prin componentele high-end care livrează manevrabilitate și agilitate la efectuarea de sărituri extreme și la executarea de viraje. Este un e-bike care oferă control optim și stabilitate la pilotarea cu viteză mare. XXF 2.0 Factory garantează mai multă putere, control, viteză, mai mulți kilometri de parcurs și, implicit, mai multă distracție.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Bicicleta electrică XXF 2.0 FACTORY este echipată cu noua motorizare BROSE S-MAG, concepută pentru ciclism montan sportiv și oferă un cuplu maxim de 90 Nm. Acest motor a fost declarat cel mai bun pe segmentul EMTB în 2019. „Brose Drive S Mag este mai compact și mai ușor (are doar 2,8 Kg), nu întâmpină rezistență la pedalare când este oprit și livrează putere instantă pentru a obține un start controlat pe dealurile abrupte. Oferă o pilotare silențioasă aproape fără vibrații și furnizează cantitatea potrivită de putere extra”, conform experților în domeniu. „Toate acestea fac din XXF 2.0 FACTORY un model de referință E-MTB pe segmentul DH”. Acest e-bike deține o baterie Fantic Integra, Litiu Ion, 36 volți și 720Wh. În plus, dispune de furcă Ohlins DH 38 e-bike – 29″ 200mm, amortizor Ohilins TTX 22M T205x65, display multifuncțional cu unitate de asistență și șa confortabilă Sella Italia Novus Boost EVO.

Fantic XXF 2.0 Race se afirmă prin motorul performant Brose S-MAG 36 volți, capabil să producă o putere maximă de 250 Watt și un cuplu de 90 Nm. Se bazează pe o baterie durabilă Fantic Integra, Litiu Ion, 36 volți, 720Wh. Acest model de e-bike conceput pentru downhill deține furcă RockShox BOXXER Selct e-bike – 29″ 200mm și amortizor RockShox SuperDeluxe Coil Select+ T205x65, alături de un cadru din aluminiu (mărimile S – M – L), display multifuncțional Brose-All Round 4 cu unitate de asistență, frâne Magura MT7 față și spate pe disc cu 4 pistoane, jante Mavic E-XM, anvelopă față Vittoria E-MAZZA 29″x 2.6 și anvelopă spate Vittoria E-MARTELLO 27,5″x 2.8. XXF 2.0 Race mai dispune de un ghidon FSA GRID 800mm-35 RISE15 și o șa confortabilă Sella Italia Novus Boost EVO.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Pe piață veți găsi o gamă diversificată de echipamente bike, unde veți descoperi absolut orice aveți nevoie pentru a vă bucura de cea mai bună experiență de mountain biking, de la căști bike, mănuși, platoșe, genunchiere, bluze, pantaloni și geci pentru bărbați și femei până la rucsaci de hidratare și accesorii.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.