.

Beyonce a făcut senzație la Gala Image Awards

Distribuie prietenilor tai!

Beyonce a fost vedeta galei National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards, care a avut loc în weekend, în categoriile dedicate muzicii, la care a obținut patru premii.

Cu un total de 22 de trofee obţinute de-a lungul timpului, Beyonce este cel mai premiat artist din istoria NAACP Image Awards.

”Felicitări @Beyonce pentru câştigarea celor mai numeroase trofee #NAACPImageAwards din istorie!”, a scris pe Twitter preşedintele NAACP şi directorul general, Derrick Johnson.

”Queen Bey”, cum este supranumită de fani, a fost recompensată în categoriile ”cea mai bună artistă” pentru single-ul ”Black Parade”, ”cel mai bun videoclip” pentru ”Brown Skin Girl”, ”cel mai bun cântec hip hop/rap” pentru ”Savage Remix”, în duet cu Megan Thee Stallion, ”cel mai bun duet, grup sau colaborare”, premiu de asemenea împărţit cu Megan Thee Stallion, pentru ”Savage Remix”.

Premiu pentru Lebron James

Printre laureaţii galei desfăşurate duminică seară şi prezentată live de Anthony Anderson, s-au numărat vedeta din ”Black Panther”, Chadwick Boseman, în categoria ”cel mai bun actor”, Viola Davis, în categoria ”cea mai bună actriţă”, D-Nice pentru ”cel mai bun animator al anului” şi ”Bad Boys for Life”, desemnat ”cel mai bun film”.

LeBron James a fost recompensat cu President’s Award pentru activitatea sa extra-sportivă, care include finanţarea unei şcoli publice, ”I Promise school”.

Girată de organizaţia americană pentru drepturi civile National Association for the Advancement of Colored People, The Image Awards este o gală anuală de premiere, care recompensează performanţe deosebite în film, televiziune, muzică şi literatură realizate de persoane de culoare.

Creată în 1967 pentru a încuraja o participare mai largă a persoanelor de culoare în lumea televiziunii, filmului şi muzicii, Image Awards a devenit o ceremonie de premiere televizată în 1986, când a fost difuzată pentru prima dată de NBC.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.