.

Bei apa cu lamaie, slabesti mai usor

Distribuie prietenilor tai!

O bem pentru ca ne place gustul sau cu gandul ca ne face bine. Apa cu lamaie a devenit o adevarata traditie in toata lumea, in ultimii 10 ani. Multe restaurante ofera, din partea casei, apa cu lamaie. Desi stiintific nu s-a stabilit clar daca aceasta combinatie are efecte speciale, e cert ca fiecare din cele doua ingrediente, luate separat, asadar atat apa, cat si lamaia, sunt foarte sanatoase. Deci impreuna sunt si mai sanatoase. Iata cateva dintre beneficii:

  • slabim mai usor – antioxidantii polifenolici din lamaie reduc grasimile din organism, chiar daca dieta e bogata in lipide. Nu e clar stabilit daca aceasta combinatie de apa cu lamaie declanseaza pierderea kilogramelor sau pur si simplu apa da senzatia de satietate, deci mancam mai putin.
  • ne hidratam mai mult – nu tuturor oamenilor le place gustul apei simple si atunci nu se hidrateaza corespunzator. Dar cu cateva felii de lamaie puse in apa, se rezolva problema.
  • pielea hidratata e mai tanara – vitamina C din lamaie face minuni asupra pielii, iar apa la fel.
  • respiratie mai proaspata – din diverse motive ce tin de probleme de stomatologie sau gastro-intestinale, cei care isi simt gura incarcata si nu chiar placut mirositoare spun ca, de cand consuma apa cu lamaie, isi simt respiratia mai proaspata.
Interesant:   A fost descifrata unda morții din creier

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.