.

Avertisment pentru România din partea Comisiei Europene

Distribuie prietenilor tai!

Comisia Europeană a avertizat astăzi autorităţile de la Bucureşti să revină pe calea unui proces de reformă corect în justiţie. De asemenea, Bruxelles-ul a cerut României să se abţină de la orice măsuri care ar putea duce la regres în privinţa statului de drept.
”De asemenea, am informat Colegiul comisarilor cu privire la evoluţia situaţiei din România. România trebuie să revină urgent la un proces de reformă corect, asta înseamnă paşi înainte, nu înapoi, şi înseamnă şi să se abţină de la orice măsuri care ar putea să ducă la un regres al tuturor lucrurilor care s-au realizat în ultimii ani”, a declarat prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans.
În ultimele săptămâni, Comisia Europeană a mai spus că urmăreşte cu îngrijorare recentele evoluţii legate de statul de drept din România. Potrivit Executivului de la Bruxelles, atât conţinutul, cât şi procedura ultimelor schimbări în domeniul statului de drept, prin folosirea de ordonanţe de urgenţă, fără consultări cu justiţia şi cei direct interesaţi par a fi în contradicţie directă cu recomandările din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.