.

“Avatar: Calea apei”, “Top Gun: Maverick” si “Elvis” – nominalizate la Globul de Aur

Distribuie prietenilor tai!

Premiile Golden Globe vor fi acordate luna viitoare. Ceremonia revine la televiziune dupa o intrerupere de un an, dupa un scandal legat de diversitate si etica.

“Avatar: Calea apei”, “Top Gun: Maverick” si “Elvis” au fost nominalizate pentru cel mai bun film dramatic. “The Banshees of Inisherin” – o comedie neagra despre un barbat care incearca sa repare o prietenie – a fost nominalizat pentru cea mai buna comedie sau film muzical si se anunta a fi marele favorit al galei : a primit, in total,  opt nominalizari din partea membrilor Asociatiei Presei Straine de la Hollywood.

Continuarile la “Avatar” si “Top Gun” vor concura cu “Elvis”, filmul semi-autobiografic al lui Steven Spielberg “The Fabelmans” si cu “Tar”, povestea unui dirijor, la categoria filme dramatice.

La categoria comedie au fost nominalizate si “Everything Everywhere All at Once”, “Babilon”, “Glass Onion: A Knives Out Mystery” si “Triunghiul tristetii”.

Ceremoniile pline de stralucire de la Globurile de Aur dau startul sezonului de premiere de la Hollywood şi propulseaza favoriti pentru Oscaruri. Golden Globes vor fi acordate pe 10 ianuarie.

La categoria cel mai bun actor de drama, Globul de Aur e disputat de Austin Butler (Elvis), Brendan Fraser (The Whale), Hugh Jackman (The Son), Bill Nighy (Living), Jeremy Pope (The Inspection).

Nominalizarile la categoria cea mai buna actrita : Cate Blanchett (Tar), Olivia Colman (Empire Of Light), Viola Davis (The Woman King), Ana de Armas (Blonde), Michelle Williams (The Fabelmans).

Pentru Globul de Aur, categoria cel mai bun regizor au fost nominalizati : Daniel Kwan, Baz Luhrmann, Martin Mcdonagh, Steven Spielberg.

Nominalizari TV

Cea mai buna serie/drama: “Better Call Saul”, “The Crown”, “House of the Dragon”, “Ozark”, “Severance.

Cel mai bun actor /drama: Jeff Bridges (The Old Man), Kevin Costner (Yellowstone), Diego Luna (Andor)- Cea mai buna actrita /drama: Emma D’Arcy (House of the Drago), Laura Linney (Ozark), Imelda Staunton (The Crown), Hilary Swank (Alaska Daily).

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.