.

Avantaje multiple la conducerea unui microcar Tazzari

image001
Distribuie prietenilor tai!

Pionierii mobilității urbane cu zero emisii, Tazzari, reprezintă de peste 10 ani un reper de tehnologie și evoluție în domeniu. Compania italiană crează, dezvoltă și produce mașini electrice la fabricile Tazzari Group din Imola. Tehnologia Tazzari EV este o divizie a brandului specializată în dezvoltarea și fabricarea de mașini și vehicule pur electrice. O echipă de experți cu vastă experiență se ocupă de fiecare detaliu, de la design și proiectare de prototipuri, până la crearea șasiului, aprobări și testare, de la materialele ultra ușoare până la sistemele electrice și managementul avansat al puterii. Departamentul este responsabil cu dezvoltarea tuturor modelelor Tazzari EV și oferă sprijin altor companii pentru producerea de vehicule sau componente. Gama Tazzari Zero include mai multe modele de microcar perfecte pentru oraș. Descoperă și tu cele mai noi masini Tazzari, disponibile în rate și cu Eco Tichete Rabla Plus.

Tazzari Zero Junior

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Tazzari Zero Junior este probabil cel mai accesibil microcar Tazzari electric. Acest autoturism compact și adaptabil este destinat pentru a fi condus pe străzile orașului și se bazează pe componente și piese moderne ce garantează costuri mici de întreținere. Vine echipat cu motor electric pe inducție, capabil să dezvolte 8 CP și oferă o viteză maximă de până la 45 Km / h. Motorizarea este îndeajuns de puternică pentru a permite o experiență distractivă de condus urban și este foarte eficientă prin faptul că bateriile LFP din pachetul de bază facilitează  autonomie până la 140 Km, putând fi încărcate cu ușurință prin cuplarea la o priză normală cu ajutorul sistemului Easy Charge.

image002

Tazzari Zero Junior beneficiază de un sistem electric de frânare, tehnologie Kinetic Energy Recovery care servește la economia de energie la frânare, suspensii MacPherson și computer de bord cu 4 moduri de pilotare și cu sistem de infotainment cu Bluetooth și USB. Aspectul modern cu multiple opțiuni de culoare personalizabile, alături de interiorul din piele ECO lucrată manual, transformă modelul Tazzari Zero Junior în cea mai potrivită alegere de mașină pentru 16 ani, concepută pentru tinerii cu un stil de viață activ și preocupați de protejarea mediului. Autoturismul de față face parte din categoria L6e (cvadriciclu ușor) și poate fi condus cu permis B1 / AM.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Tazzari Zero City

Autoturismul electric de oraș Tazzari Zero City este conceput cu cea mai nouă tehnologie și deține un motor pe inducție, capabil să livreze 20 CP.

image003

Tazzari Zero City asigură autonomie până la 200 Km cu o singură încărcare. Caroseria vine cu opțiuni variate de culoare, pentru a vă pune stilul în valoare. Tazzari Zero City este o alternativă mai convenabilă, deoarece vă dă ocazia să faceți economii considerabile, eliminând costurile lunare de combustibil. Acest vehicul face parte din categoria L7e (cvadriciclu greu) și poate fi condus cu permis B1 / B.

Tazzari Zero EM2

Tazzari Zero EM2 Space este o mașină electrică de oraș, care va fi instant reperată în trafic, datorită designului atractiv al caroseriei. Acest model oferă numeroase opțiuni de personalizare în culori vii pentru jante, capotă și plafon, fiind disponibile aproape 8000 de configurații diferite. Sub capotă se ascunde un motor electric pe inducție, capabil de 20 cai putere. Bateriile LFT din dotare asigură autonomie de până la 200 Km, grație avansurilor tehnice pentru eficiența de consumul și a unui șasiu de greutate redusă. Pachetul standard include computer de bord cu 4 moduri de pilotare, Bluetooth, port USB, ecran 7”, anti-furt și geamuri electrice. Tazzari Zero EM2 Space face parte din categoria M1 (autoturism) și poate fi condus cu permis B.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.