.

Avalansa de cazuri COVID: 450 de noi imbolnaviri in Romania

Distribuie prietenilor tai!

In doar 24 de ore, au fost inregistrate alte 450 de noi cazuri de imbolnavire. Este cel mai mare numar de imbolnaviri, intr-o singura zi, din ultimele doua saptamani.

Bucurestiul se apropie de primul loc la numar de imbolnaviri. Pana acum, in capitala s-au inregistrat 3238 de cazuri confirmate. Cele mai multe raman, deocamdata, la Suceava, unde, de la inceputul pandemiei, 4046 de oameni s-au imbolnavit. In alte trei judete  – Brasov, Botosani si Vrancea – sunt peste 1.000 de îmbolnaviri.

In acest moment, de la inceputul pandemiei, 22.746 de romani s-au imbolnavit de COVID-19.

Grupul de Comunicare strategica a anuntat si 20 de decese in ultimele 24 de ore, dar niciunul in Bucuresti. Cei rapusi de COVID au murit in spitale din Alba, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Dambovita, Giurgiu, Mehedinti, Prahova, Suceava si Vaslui. Toti decedatii sufereau si de alte boli cronice.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

La nivelul tarii, la Terapie Intensiva sunt internati 237 de pacienti – o crestere importanta fata de saptamanile trecute.

Amenzi pentru romanii care nu respecta regulile din pandemie

In ultimele 24 de ore, politistii si jandarmii au aplicat 345 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 135.850 de lei. “De asemenea, prin structurile abilitate ale Politiei, au fost constatate, ieri, 3 infractiuni pentru zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 Cod Penal” – precizeaza grupul de informare strategica.

Ieri,  66 de persoane care nu au respectat masura izolarii la domiciliu sau a carantinei au fost plasate in carantina institutionalizata pentru 14 zile sau a fost dispusa masura carantinarii institutionalizate pentru o noua perioada de 14 zile.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.