.

Autoritatea pentru Digitalizarea României a primit certificarea ISO 9001

Distribuie prietenilor tai!

Autoritatea pentru Digitalizarea României a obţinut certificarea ISO 9001, un standard internaţional care recunoaşte existenţa unui sistem eficient de management al calităţii, informează miercuri instituţia.

Potrivit unui comunicat, ADR este prima organizaţie din sfera transformării digitale în sectorul public din România care primeşte Certificatul ISO 9001. La nivelul Uniunii Europene, mai multe ministere ale Digitalizării beneficiază de această certificare.

Certificatul a fost acordat de Organismul de certificare RINA.

Standardul ISO 9001 este singurul standard recunoscut la nivel mondial care poate fi utilizat pentru a certifica sistemul de management pentru calitate şi are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizaţiei, luând în calcul orientarea către client şi evaluarea satisfacţiei acestuia, precum şi angajamentul top managementului pentru o îmbunătăţire continuă, precizează ADR.

“ISO 9001 este fundamental în activitatea unei organizaţii de succes. Odată cu obţinerea acestui certificat, eforturile echipei ADR în ceea ce priveşte optimizarea activităţii instituţionale se vor îndrepta către certificarea ISO 27001”, a declarat preşedintele ADR, Dragoş-Cristian Vlad, la primirea certificatului.

În urma desfăşurării auditului de certificare la nivelul autorităţii, s-a constatat că sistemul de management al calităţii este implementat şi că sistemul de management al organizaţiei are capacitatea de a îndeplini cerinţele aplicabile şi de a atinge obiectivele aşteptate.

“Certificarea ISO este un obiectiv ambiţios şi semnificativ, rezultat al unui proces complex de verificare efectuat de un grup de auditori RINA, care a implicat compania în totalitatea sa. Vă felicit pentru implicarea dumneavoastră în procesul de certificare, aveţi o echipă foarte bine pregătită cu care am lucrat eficient”, a declarat Nicola Battuello, Certification Executive Vice President al grupului RINA.

RINA Simtex face parte parte din Grupul RINA, lider în certificarea serviciilor ISO precum şi altor sisteme de management, fiind un organism acreditat cu recunoaştere la nivel internaţional.

Certificatul ISO 9001 este standardul internaţional pentru sistemul de management al calităţii, fiind utilizat de organizaţii pentru certificarea calităţii serviciilor sau produselor, precum şi pentru managementul schimbării la nivel decizional şi la nivel operaţional.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.