.

Autopsia militarului francez gasit mort intr-un hotel din Bucuresti

Distribuie prietenilor tai!

Astazi are loc autopsia militarului francez, gasit mort intr-o camera de la hotelul Pullman din Bucuresti, cu o foarfeca infipta in gat. Deocamdata, ipoteza sinuciderii ramane pe prima pozitie in cadrul anchetei.

Autopsia are loc al Institutul de Medicina Legala din Bucuresti. Va fi de fata si atasatul militar de la Ambasada Frantei in Romania. Militarul facea parte din batalionul francez dislocat la baza militara de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

El a fost descoperit de o camerista. Militarul avea o foarfeca infipta in zona gatului si era mort, se pare, de mai multe zile. Desi anchetatorii favorizeaza ipoteza sinuciderii, cel putin oficial, unii criminalisti independenti sunt de parere ca infigerea unui foarfece in gat nu e o metoda care sa fie aleasa de sinucigasi. Nu sunt semne de incercare de intrare prin forta in camera militarului francez (blocata din interior) iar imaginile de pe camerele de supraveghere din hotel nu indica nimic suspect.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

Militarul se afla in Romania din 3 noiembrie, iar camera de la Pullman (fost Sofitel) era inchiriata pana pe 3 ianuarie 2023.

Cadavrul a fost ridicat de la hotel si dus la IML de firme de paza si protectie din Franta. Procurorii au ridicat telefonul  mobil al militarului, dar asteapta incuviintarea instantei pentru a verifica lista de apeluri si pentru a vedea care au fost ultimele persoane cu care a discutat si pe ce tema. De asemenea, procurorii vor cauta in telefonul mortului eventuale mesaje de adio.

De ancheta se ocupa  Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.