.

Augmentarea mamară – tot ce trebuie să știi înainte și după operație

A5.NemerKamal@ucoz.ro@augmentare mamara (1)
Distribuie prietenilor tai!

Încrederea în propria persoană a început să fie un subiect din ce în ce mai discutat atât de psihoterapeuți, cât și de influenceri în mediul online. Specialiștii consideră că o părere bună despre tine te va face să vezi viața cu alți ochi, să te integrezi cu ușurință în societate și să-ți setezi țeluri cât mai înalte.

Imaginează-ți doar cum ajungi acasă de la birou, te descalți și te așezi pe canapeaua din living, captivată de noutățile din social media. Și ce vezi acolo? Perfecțiune la superlativ. Iar aici începe totul. Îți dorești să apelezi și tu la un specialist în chirurgie estetică, astfel încât să poți vedea în oglindă imaginea mult visată. Și nu e de mirare că intervenția de augmentare mamara a devenit din ce în ce mai interesantă pentru femeile din întreaga lume. Dacă ești pe punctul de a apela la această intervenție, este important să cunoști câteva aspecte esențiale. Iată o listă cu tot ce trebuie să știi înainte, dar și după operație:

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

A5.NemerKamal@ucoz.ro@augmentare mamara (2)

Pregătirea pentru operație – o etapă esențială

În primul rând, este important să știi că decizia de a apela la intervenția de augmentare mamară este una extrem de serioasă. Drept urmare, trebuie să-ți alegi un medic bun, cu care să vorbești deschis și să îi prezinți concrect atât datele despre starea ta de sânătate, cât și așteptările tale în ceea ce privește rezultatele. Ca să poți apela la o astfel de procedură, trebuie să nu fii însărcinată, dar nici în perioada de alăptare, să nu fi făcut radioterapie și să nu ai infecții active în organism. La prima întâlnire cu specialistul, acesta o să ți se recomande și o serie de indicații importante:

  • Trebuie să faci câteva analize de sânge, o ecografie mamară, o electrocardiogramă și o radiografie pulmonară;
  • Trebuie să urmezi un tratament prescris de medicul chirurg, dacă va fi cazul;
  • Nu ai voie să iei tratamente care ar putea influența coagularea sângelui;
  • Este interzis să fumezi cu cel puțin două săptămâni înainte de intervenția chirurgicală.
Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Alegerea implantului mamar – o decizie importantă pentru sănătatea ta

Chirurgul estetician are rolul de a armoniza caracteristicile anatomice cu dorințele tale, astfel încât operația să-ți aducă o stare de bine. Pe de altă parte, există foarte multe femei care își doresc mărimi și forme total nepotrivite pentru ele. Din acest motiv, este foarte important să asculți sfaturile specialistului.

Perioada de după operație – recuperare și rezultate

Atunci când vorbim despre procesul de recuperare, trebuie să știi că acesta poate implica dureri minime, care sunt suportabile. Tot ce trebuie să faci este să asculți cu mare atenție sfaturile medicului, iar atunci când vine vorba de recomandări, acesta o să-ți furnizeze o listă cu câteva activități pe care să le faci sau nu în perioada de după operație:

  • O să porți o bustieră specială timp de o lună și jumătate;
  • Cel puțin 3 luni nu o sa poți dormi pe burtă;
  • O să faci duș după câteva zile de la operație, dar va trebui să eviți apa fierbinte;
  • Activitățile fizice intense sunt interzise după o astfel de intervenție;
  • Nu poți lua medicamente fără știrea medicului chirurg.
Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Așadar, intervenția de augmentare mamară a devenit tot mai celebră în rândul femeilor din întreaga lume datorită faptului că ajută la îmbunătățirea imaginii de sine. Dacă și tu îți dorești să apelezi la o astfel de operație, este important să te informezi corect, să discuți cu un specialist și, mai ales, să asculți sfaturile acestuia.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.