.

ATV-urile Polaris Sportsman, numărul 1 în industrie

image001
Distribuie prietenilor tai!

Producătorul american, Polaris, a lansat noul său lineup de vehicule off-road și impresionează prin multe îmbunătățiri aduse gamelor de ATV-uri și modele side-by-side. Fiecare model de ATV Polaris a fost regândit pentru a se descurca în cele mai dure situații în outdoor și pentru a livra performanță off-road de top. Tehnologia avansată constituie baza pentru performanțe fără compromisuri, în timp ce conectivitatea a devenit o caracteristică standard pentru noua colecție Polaris off-road. Pe piață veți descoperi cele mai noi modele de ATV-uri Polaris, alături de echipamente off-road de protecție și o paletă bogată de accesorii ATV la prețuri competitive.

Gama de ATV-uri Polaris se distinge prin modelele Sportsman 570 și XP 1000, care beneficiază de sistemul Ride Command. ATV-urile Sportsman sunt primele ATV-uri ale companiei care încorporează navigația GPS. Atât varianta de capacitate 570 cc, cât și fratele mai mare de 1000 cc dețin instrumentar de bord cu ecran cu lățimea 7 inch și beneficiază de navigatorul Ride Command GPS. Această dotare le permite piloților să-și planifice rutele de aventură în outdoor, să le memoreze și să le transmită altor entuziaști ai sportului. Sportsman 570 și Sportsman XP 1000 sunt echipate standard cu troliu HD 1587 kg, au faruri LED de înaltă intensitate, pentru a oferi vizibilitate ridicată în condiții de ceață sau pe timp de noapte. Ele mai dețin și un set de anvelope durabile Duro, cu design cu 6 straturi, pentru a garanta o tracțiune exemplară pe orice teren, oricât de abrupt. Tracțiunea și garda la sol au fost îmbunătățite special, pentru a permite riderilor să își pună potențialul în valoare și să abordeze mai ușor toate provocările întâlnite pe traseu.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

ATV-ul Polaris Sportsman 570 este mai adaptabil ca niciodată și vă oferă o capacitate de remorcare de 612 kg, la care se adaugă un portbagaj de capacitate 122 kg și o mulțime de noi accesorii. Acest model din familia de ATV-uri Polaris se bazează pe un motor cu un cilindru, 567 cc ProStar, 4 timpi, DOHC și este capabil să furnizeze nu mai puțin de 44 cai putere.

Polaris Sportsman XP 1000 este un ATV categoria Bigbore și dezvoltă până la 90 cai putere. Modelul de față vine echipat cu servodirecția Multi Select Electronic Power Steering. Este, fără îndoială, ATV-ul de capacitate mare care se bucură de cea mai largă popularitate în industrie în termeni de manevrabilitate. Dispune de unica suspensie pe spate independentă de pe piață, cu  lungimea cursei de 10.25 inch și are o gardă la sol de 11.5 inch. Constructorul american a adăugat variantei de bază alte trei versiuni. Acestea sunt disponibile cu opțiuni de culoare distincte: Sportsman XP 1000 Ultimate Trail, Sportsman XP 1000 Ride Command Edition, Sportsman XP 1000 Hunt Edition (conceput special pentru vânătoare).

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Colecția completă de ATV-uri Sportsman mai cuprinde și un model touring Sportsman Touring XP 1000 Trail, precum și modelul Sportsman 850 cu variantele de ediție specială Sportsman 850 Premium și Sportsman 850 Ultimate Trail.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.